27 Οκτωβρίου 2011

Η μοναχική πορεία των Ελλήνων προς την υποδούλωση


Η νέα προτεινόμενη (από εμένα) σημαία για την Ελλάδα, τη νέα γερμανική
αποικία στην περιοχή των νοτίων Βαλκανίων. Στο κέντρο ο γοτθικός αετός
επισκιάζει τον ελληνικό σταυρό για να θυμούνται οι Γραικοί ποιός είναι το
αφεντικό. Οι φράσεις "Arbeit Macht Frei" και "Jedem Das Seine" έρχονται
κατευθείαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σημαίνουν "Η εργασία
απελευθερώνει" και "Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει".
Σαφώς ταιριάζουν τέλεια με τα σχέδια της Γερμανίας για τους Έλληνες
και τη δημιουργία νέων KZ (Konzentrationslager), στρατοπέδων
συγκέντρωσης... εεε... ΕΟΖ, Ειδικών Οικονομικών Ζωνών
στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα.
Εν μέσω εξάλλων πανηγυρισμών, η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχειρεί αυτές τις ημέρες να περάσει με έναν ιδιαίτερο κυνικό τρόπο μια δική της εκδοχή για την πραγματικότητα: Πως για μια ακόμα φορά σωθήκαμε από την καταστροφή χάρη στις δικές της ενέργειες. Ακούμε πως μας κούρεψαν 100 δις ευρώ από το χρέος και θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, πως από το 2030 θα μπορούμε να γυρίσουμε στις αγορές, πως διασφαλίζουν μισθούς και συντάξεις, πως δεν χρεωκοπούμε και πως θα πρέπει να είμαστε εθνικά υπερήφανοι γιατί μέσα από την εξασφάλιση της "τεχνικής βοήθειας" εκείνοι φροντίζουν για τα συμφέροντα της χώρας.

Τα παραπάνω αποτελούν κάποια από τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτό τον τόπο. Ο μόνος λόγος που μπορεί να πιάνουν σε κάποια μερίδα του ελληνικού λαού είναι γιατί έχει στηθεί μια μεγαλειώδης μηχανή μαύρης προπαγάνδας (με ένα υπουργείο και τον Μόσιαλο να απασχολούνται καθημερινά μόνο μ' αυτή). Η μαύρη αυτή προπαγάνδα ασχολείται με το να γεννά και να καλλιεργεί τους βαθύτατους φόβους στην ελληνική κοινωνία και να προκαλεί συνεχώς Σοκ και Δέος στον πληθυσμό. Γενικά, στόχος της είναι  να προκαλεί μεγάλη σύγχυση η οποία καλύπτει τα πραγματικά γεγονότα: πως η χώρα λεηλατείται από επιδρομείς και παραδίδεται αμαχητί σε κατακτητές.

Η κρατική τηλεόραση, το επίσημο κανάλι του Μόσιαλου
και της θρησκείας του Μνημονίου και των Μαύρων Ταμείων
(πάντα μετά τον ένδοξο ΣΚΑΪ και το αντικειμενικό Alter)
έχει απόλυτο δίκιο. Το "πέος" που θα φάμε είναι το πιο
σημαντικό θέμα των ημερών. Γι' αυτό οι αποφάσεις
για το πώς, πότε και ποιός θα μας το δώσει είναι κρίσιμες
και πρέπει να προαποφασιστούν σε σύνοδο κορυφής της ΕΕ... 
Είναι σαφές πως η αλήθεια κρύβεται μακριά από τα ΜΜΕ. Είναι κλειδωμένη στα υπόγεια και μόνο ορισμένες απελπισμένες φωνές προσπαθούν μέσω του Διαδικτύου να την πουν. Τα 100 δις που μας έσωσαν, συνοδεύονται από 100 δις νέο δάνειο, άρα τα περί κουρέματος είναι μόνο επικοινωνιακά τρυκ. Το 2030 είναι σε 29 χρόνια και δύο ολόκληρες γενιές θα περάσουν μέχρι τότε! Οι μισθοί και οι συντάξεις μπορεί να διασφαλιστούν, αλλά σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με σήμερα, προς τέρψιν της άρχουσας τάξης και των βιομηχάνων. Η χρεωκοπία είναι διαρκής και θα μας συνοδεύει μόνιμα από εδώ και πέρα, μόνο και μόνο για να μην πληρωθούν τα CDS, με ό,τι αρνητικό αποτέλεσμα κι αν έχει αυτό στην ελληνική κοινωνία. Και τέλος, η περίφημη "τεχνική βοήθεια" δεν είναι τίποτε άλλο από τη Δεύτερη Κατοχή, η οποία δεν έρχεται για να δώσει εδώ, αλλά για να πάρει τα πάντα.

Μέσα σ' αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες διάλυσης, οι μόνες φωνές που ακούγονται είναι οι καγχασμοί αυταρέσκειας ορισμένων παπαγάλων δωσίλογων στην τηλεόραση και στις εφημερίδες. Οτιδήποτε άλλο καλύπτεται συστηματικά και με μοχθηρία. Κλασικό παράδειγμα οι επιθέσεις της Μακρή σε όσους καλεσμένους των δελτίων ειδήσεων του Alter δεν ακολουθούν την επίσημη γραμμή και λένε αλήθειες. Και τέτοια παραδείγματα καθημερινά είναι δεκάδες.

Σε όλα αυτά βοηθάει και η τεχνογνωσία των πειρατικών παρατραπεζικών οργανισμών με τα εντυπωσιακά ονόματα, όπως Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμια Τράπεζα, Standard and Poors, Fitch και Moodys. Σαφώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό και ακολουθούν πάντα μια συνταγή που καλύπτει όλες τις περιπτώσεις: Λιτότητα, ιδιωτικοποιήσεις (γενικό ξεπούλημα σε ημετέρους), εξαγορά και εκβιασμοί πολιτικών, διάβρωση των θεσμών, όπως η Αστυνομία, το Κράτος και η Δικαιοσύνη, με τοποθέτηση πρακτόρων σε κομβικές θέσεις, συστηματική μαύρη προπαγάνδα με ίδρυση ανάλογου υπουργείου και, πάνω απ' όλα, η εφαρμογή ενός ευρύτατου προγράμματος Σοκ και Δέους στον πληθυσμό, το οποίο τον αφήνει παράλυτο και ανίκανο να αντιδράσει στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση, τα δημοσιονομικά και οικονομικά μέτρα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο στόχος δεν είναι η διάσωση της εκάστοτε χώρας, αλλά η υποδούλωσή της σε μια κατάσταση που θα επιτρέπει σε ένα σύστημα υφαρπαγής να την αρμέγει ες αεί. Γι' αυτό και τα μέτρα που προτείνουν είναι κάθε φορά διαβόητα αναποτελεσματικά.

Εικόνες που θα μπορούσαν να είναι από την
ορκωμοσία του νέου Gauleiter. Πραγματική φωτο από την
προηγούμενη Κατοχή. Η πολιτική και η θρησκευτική
ηγεσία δίνουν το παρόν με τον καλύτερο τρόπο, για να κάνουν
τον φίλο και διασώστη μας να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.
Παράλληλα, η εξεύρεση συνενόχων από τον χώρο της πολιτικών, των πολυεθνικών και των τραπεζών είναι πάντα κάτι το επιθυμητό. Στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, αυτοί οι συνένοχοι έτυχε να είναι η ηγεσίες των πλεονασματικών χωρών της Ευρώπης, το σύνολο της Κομισιόν, με επικεφαλής τον οπαδό της παγκόσμιας διακυβέρνησης Μπαρόζο, οι οποίοι έχουν δώσει πλάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ακόμα και η νέα εχθρός των τραπεζών, Άνγκελα Μέρκελ, αρχικά τους παραχώρησε γην και ύδωρ. Ο λόγος βέβαια είναι ότι αυτή η γη κι αυτό το ύδωρ δεν είναι γερμανικά. Μόλις έβαλαν στο στόχαστρο τη Γερμανία, εκείνη άλλαξε κατεύθυνση διαβλέποντας μια ιστορική ευκαιρία να γίνει αρχηγός όσων είχαν ή πρόκειται να δαγκωθούν από τις τράπεζες. Έτσι φτάσαμε μέσα απ' αυτό τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο να αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο χειρότερος εχθρός μας: Οι τράπεζες και το ΔΝΤ ή η πρώην εταίρος μας Γερμανία;

Το πρόβλημα όλων αυτών είναι πως τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που τα όποια σχέδιά τους δεν μπορούν να ευοδωθούν. Αυτό το ξέρουν και γι' αυτό τον λόγο βλέπουμε τα κέρινα πρόσωπά τους να χαμογελούν ψεύτικα σαν τη Μόνα Λίζα. Είναι πανικόβλητοι και πάνω στην παραζάλη τους, το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι να σώσουν τα πράγματα όπως-όπως, μήπως και προλάβουν να φύγουν όταν χτυπήσει το μεγάλο τσουνάμι της κατάρρευσης της Ευρωζώνης.

Είναι εμφανές πως η ΕΕ και η Ευρωζώνη είναι έτοιμες να καταρρεύσουν. Βρισκόμαστε στο παρά πέντε και η διαδικασία είναι μη-αναστρέψιμη. Η ύβρις της ανάδειξης της λογιστικής σε υψηλά οικονομικά και υψηλή πολιτική για όφελος πολύ λίγων σε βάρος ολόκληρων κοινωνιών, η ανάδειξη της απληστίας σε υπέρτατη αξία και η παλαβομάρα ορισμένων κύκλοι της άρχουσας τάξης που θεωρούν πως όλα τα προβλήματα λύνονται με ψέματα, αρπαγή και τεχνητά ηλεκτροσόκ στην κοινωνία, αποσταθεροποιούν το σύστημα και λειτουργούν καταλυτικά για να εξωθηθεί ο καπιταλισμός, τουλάχιστον αυτό που έχει απομείνει από δαύτον, στην τελική κρίση του. Αυτή που θα σημάνει και το τέλος τα χρηματιστηρίων, των τραπεζών όπως τις ξέρουμε, των επενδυτικών ταμείων και της παντοδυναμίας των οικονομικών πειρατών. Όλων όσων δηλαδή, εδώ και 40 χρόνια καταληστεύουν τις κοινωνίες, καταστρέφουν τα πάντα για το κέρδος κι έχουν φτάσει να εξισώνουν τον εαυτό τους με τον Θεό.