19 Οκτωβρίου 2011

Οι Ειδοί του Μαρτίου ήλθαν αλλά δεν παρήλθαν...

Η σημερινή διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας υπήρξε μια σημαντική πράξη αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στους ντόπιους και ξένους εισβολείς. Πάνω από 800.000 άτομα (σύμφωνα με υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορίου Ειδήσεων) μαζεύτηκαν και δήλωσαν την αντίθεσή τους στη μνημονιακή κατοχική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Παράλληλα, μεγάλες διαδηλώσεις στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στη Λάρισα, μας δείχνουν πως το κύμα της Εθνικής Αντίστασης αρχίζει να φουσκώνει. Το μήνυμα ξεκάθαρο: Η ελληνική κοινωνία δεν δέχεται την πολιτική σας, την πολιτική της καταστροφής της για το δικό σας όφελος.

Η μεγάλη συμμετοχή του 1/10 του συνόλου των Ελλήνων στη σημερινή διαδήλωση αποτελεί ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα. Καταρχήν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του είναι ανεπιθύμητοι από την ελληνική κοινωνία. Συνεπώς, όσες συμφωνίες και να κάνει με τα ξένα αφεντικά του και με τους καναλάρχες, ό,τι και να τους υποσχεθεί, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό στο σαρωτικό αρνητικό κλίμα που σχηματίστηκε εναντίον του.

Η στάση του Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε από τη συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις γελοιότητες που ξεστόμιζε ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού στους πολιτικούς αρχηγούς, μας δείχνει πως ο καιρός αλλάζει και η νέα διχοτόμος δεν θα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στην Αριστερά και στη Δεξιά, αλλά ανάμεσα στους πατριώτες και στους προδότες. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει μια αιματηρή διχοτόμος ανάμεσα σε ανθρώπους που σκέφτονται και ενεργούν υπέρ της χώρας τους και της κοινωνίας που τους γέννησε και σ' εκείνους που κυνικά την υπονομεύουν με στόχο να επιτρέψουν στους ξένους πλιατσικολόγους να υφαρπάξουν το σύνολο του εθνικού της πλούτου. Ακόμα και αν οι δεύτεροι επικαλούνται τον πατριωτισμό, δεν υπάρχει τίποτε που θα τους προστατέψει όταν το πολιτικό σκηνικό ανατραπεί.

Παρόλα αυτά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Ακόμα και σήμερα, που το 1/10 των Ελλήνων διαδήλωσαν εναντίον της κυβέρνησης, τα πράγματα δεν έχουν φτάσει ακόμα σε κρίσιμο σημείο. Κάθε άλλο - ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Η απόδειξη για τούτο είναι πως η κυβέρνηση Παπανδρέου βρίσκεται ακόμα στη θέση της χωρίς καμία απολύτως νομιμοποίηση.

Ο λόγος είναι πως λείπει ακόμα ο καθοριστικός παράγοντας που θα οδηγήσει τα πράγματα σε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Φρονώ πως ο παράγοντας αυτός θα είναι η οριακή στιγμή που ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει ποιά είναι η πραγματική διάσταση του προβλήματος, κάτι που ακόμα αγνοεί. Το πρόβλημα είναι καταρχήν οικονομικό, άρα μη κατανοητό από την πλειοψηφία. Επιπλέον, το πρόβλημα είναι κρυμμένο καλά πίσω από το πέπλο της μαύρης φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας των καναλαρχών και η τακτική σοκ και δέους που εφαρμόζουν έχει μπερδέψει πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ακόμα πιστεύουν πως τα πράγματα θα επιστρέψουν με κάποιο μαγικό τρόπο στην προηγούμενη κατάσταση. Όσο πάμε όμως, η μαύρη μαγεία της προπαγάνδας τους αδυνατίζει καθώς έρχεται σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα του εθνικού ξεπουλήματος και της υφαρπαγής του εθνικού πλούτου από ξένους επιδρομείς, με επικεφαλής τους φίλους μας τους Γερμανούς.

Γι' αυτό πιστεύω πως σε πρώτη φάση, ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στη Γερμανία. Ξαφνικά οι Έλληνες θα βρεθούν χωρίς χώρα και το σοκ θα είναι πολύ μεγάλο. Ήδη οι Μερκοζύ το προετοιμάζουν κι έχουν φτάσει σε συμφωνία πως οι ελλειματικές χώρες θα χάνουν σαν τιμωρία την εθνική τους κυριαρχία. Η προτεσταντική γελοιότητα, υποκρισία και κακία σε όλο της το μεγαλείο. 

Σε δεύτερη φάση, αυτό που θα οδηγήσει τα πράγματα ακόμα μακρύτερα είναι η ανεγκέφαλη, βάρβαρη και απάνθρωπη πράξη της στέρησης του ηλεκτρικού ρεύματος στη μερίδα του κόσμου που δεν θα μπορεί να πληρώσει τους φόρους της. Ήδη σήμερα τα κατοχικά ΜΜΕ μας ανακοίνωναν με περίσσιο σαδισμό πως όποιου του κόβουν το ρεύμα για μη πληρωμή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, θα χρειάζεται υποχρεωτικά ειδική άδεια από την Εφορία για να του το ξανασυνδέσουν! Η πονηριά, η αλαζονεία, η μικροψυχία και η μοχθηρία του Βαγγέλη Βενιζέλου διαφαίνονται ξεκάθαρα πίσω απ' όλα αυτά.

Ο πραγματικός ταξικός πόλεμος των επιδρομέων κατά της ελληνικής κοινωνίας έχει αρχίσει (που, όπως λένε και στο κίνημα Occupy Wall Street, είναι ο ολοκληρωτικός πόλεμος του 1% ενάντια στο 99% του πληθυσμού). Σ' αυτόν τον πόλεμο χρησιμοποιούνται όπλα Σοκ και Δέους και Μαζικής Οικονομικής Καταστροφής. Όπλα σαν την επιβολή ανυπέρβλητων φόρων και μείωσης του εισοδήματος που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην προσωπική χρεωκοπία... Η στέρηση ηλεκτρικού ρεύματος όταν δεν πληρώνουμε τους φόρους... Η καταστολή μέσω Ευρωπαίων χωροφυλάκων, που σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στρατοπεδεύουν στα Μεσόγεια και στη Λάρισα και ετοιμάζονται να επέμβουν πραξικοπηματικά αν χρειαστεί... Η χρήση των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ που έχουν εντολές να αδειάζουν την πλατεία Συντάγματος μετά τις 5.30 μ.μ. και να διώχνουν τον κόσμο και η παντελής αδιαφορία για το γεγονός πως η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα δεν έχουν την παραμικρή νομιμοποίηση να κάνουν ό,τι κάνουν.

Άσχετα με το τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα, φέτος οι Ειδοί του Μαρτίου έχουν έλθει καταμεσής του φθινοπώρου για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που νόμιζε πως είναι Καίσαρας δεν έχει γλιτώσει όπως νομίζει. Στο Σύνταγμα οι "συνωμότες" ήδη άρχισαν να μαζεύονται... Οι Ειδοί του Μαρτίου έχουν κατσικωθεί και δεν θα φύγουν ποτέ γι' αυτόν αλλά και για όλους τους άλλους δωσίλογους...