6 Οκτωβρίου 2011

Αναμνήσεις από τη δράση ενός οικονομικού Σπέσιαλ Έιτζεντ


Περίληψη από τα Επίκαιρα αυτής της εβδομάδας:
"Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές", σημείωνε με ανακούφιση στο ενημερωτικό σημείωμά του προς την Ουάσιγκτον, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ, συμπληρώνοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τη συμφωνία για τον SouthStream. Δύο χρόνια η αμερικανική πλευρά είχε ζήσει με την ανησυχία της ελληνορωσικής προσέγγισης, η οποία έθετε εν αμφιβόλω τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης στην περιοχή και απειλούσε να βάλει τέλος σε ένα έργο ζωτικής σημασίας για εκείνη, την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από έναν απολύτως ελεγχόμενο δρόμο, αυτόν του αγωγού TGI.
Τα 'Επίκαιρα' αποκαλύπτουν σήμερα μια σειρά τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία αποδεικνύουν το πώς εργάστηκαν οι Αμερικανοί για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, πραγματοποιώντας ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα φίλης και συμμάχου χώρας και εμποδίζοντας τη χάραξη εθνικής πολιτικής βάσει των ελληνικών συμφερόντων.
Τον τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν τη διένεξη Ελλάδας - Σκοπίων για την ονομασία, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις προς τη χώρα μας ώστε να εγκαταλείψει τα κοινά ενεργειακά της σχέδια με τη Ρωσία, αποκαλύπτουν τέσσερα ακόμη απόρρητα τηλεγραφήματα της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον που φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα 'Επίκαιρα'.
Στα τηλεγραφήματα γίνεται ευθέως λόγος για 'προειδοποιήσεις' που δέχτηκαν Έλληνες αξιωματούχοι από Αμερικανούς συναδέλφους τους και την εκδήλωση 'αντίμετρων' στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των αμερικανικών πιέσεων προς τη χώρα μας, προκειμένου να πειστεί η τότε ελληνική κυβέρνηση Καραμανλή, ώστε να μην θέσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κατά τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου, τον Απρίλιο του 2008, αλλά και να εγκαταλείψει την ενεργειακή της συνεργασία με τη Ρωσία.
ΓΟΥ ΠΟΥ
Φαλακρός Πράκτωρ 000-0
Τα παραπάνω τηλεγραφήματα που δημοσιεύθηκαν στο Wiki Leaks, και τα οποία ανακάλυψαν τα Επίκαιρα, αποτελεί μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη πως το πολιτικό σύστημα της χώρας, με επίκεντρο τον νυν πρωθυπουργό, είναι διαβρωμένο και, αν λάβουμε υπόψη τις άγριες δημόσιες δηλώσεις Τσίπρα, ο πρωθυπουργός "εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία μέχρι το 2013 με στόχο τη διάλυση της χώρας".

Η Ελλάδα δεν έχει μόνο περιπέσει στο επίπεδο αποικίας τύπου μπανανίας, αλλά έχει υποστεί και πολλαπλή δολιοφθορά από τους "φίλους", "εταίρους" και "σύμμαχους" ήδη από την πρώτη κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Σημίτη.

Οι "προειδοποιήσεις" που δέχτηκαν Έλληνες αξιωματούχοι από Αμερικανούς δείχνει πως η Ελλάδα είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο επιχείρησης "οικονομικής δολοφονίας" της. Ο όρος αυτός παραπέμπει στις "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου", στο βιβλίο που έγραψε ένας πρώην πράκτορας του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, o J. Perkins, του οποίου ο ρόλος ήταν να χρηματίζει, να απειλεί, να διατάζει την εκτέλεση πολιτικών ηγετών και να ανατρέπει με τη βία διάφορες κυβερνήσεις. Αυτά αποτελούσαν και τα τρία στάδια τα οποία ακολουθούσαν οι πράκτορες αυτοί, οι οικονομικοί δολοφόνοι, για να πετύχουν τον βασικό τους στόχο: Δηλαδή, την είσοδο της εκάστοτε χώρας στην παγίδα του ΔΝΤ, με άλλα λόγια, σε μια κατάσταση στην οποία οι ημέτεροι θα μπορούσαν να την αρμέγουν στο διηνεκές και να υφαρπάζουν τους εθνικούς της πόρους για ίδιο όφελος. Πρόκειται για μια πάγια μαφιόζικη τακτική του διεθνούς τοκογλυφικού καρτέλ. Αν τα παραπάνω αποτύγχαναν, μας λέει ο Perkins, τότε ακολουθούσε η επέμβαση του αμερικανικού στρατού ή του ΝΑΤΟ.

Ο σοβαρός κύριος Αλογοσκούφης:
"Μυστικά δάνεια μέσω Dexia;
Ποιά μυστικά δάνεια;
Ποιά ανάγκη έχουμε για τέτοια;
Τα δημοσιονομικά πάνε περίφημα!
Η χώρα δεν θα χρεωκοπήσει ποτέ!
Το λένε και οι πίνακές μου!
Εγώ είμαι καλό παιδί και
Ρουμελιώτης! Δεν κάνω τέτοια!"
Στην περίπτωση Καραμανλή είναι εμφανές πως οι μοντέρνοι οικονομικοί δολοφόνοι έδρασαν στο επίπεδο απειλών, για να ακυρώσουν την ενεργειακή πολιτική της τότε κυβέρνησης. Βεβαίως και η κυβέρνησή του τα είχε κάνει πλακάκια με το καρτέλ και στελέχη όπως ο τέως υπουργός Οικονομικών Αλογοσκούφης συνέχισαν την πολιτική των προκατόχων του και συνετέλεσαν στην καταβύθιση της χώρας στο χρέος. Από την εποχή Σημίτη και πέρα, όλες οι κυβερνήσεις ήταν στο κρεβάτι με τους σημερινούς επιδρομείς. Όμως, σε μια προσπάθειά του να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη από το 2001 ρότα προς το Μνημόνιο και την απαίτηση για παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, ο Καραμανλής επεδίωξε την προσέγγιση με τη Ρωσία και τη μετατροπή της Ελλάδας σε ενεργειακό σύνδεσμό της με την Ευρώπη. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στα φυντάνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που μπροστά από το άγαλμα της γιγαντιαίας κουκουβάγιας αποφάσισαν πως ο Καραμανλής πρέπει να φύγει με κάθε τρόπο (ακόμα και με τη δολοφονία του) και η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο για το πώς θα μετατρέψουν τα κράτη σε επαρχίες της νέας αμερικανικής αυτοκρατορίας.

Για τον λόγο αυτό προετοίμασαν και προώθησαν ένα δικό τους παιδί ΚΑΙ Aμερικανό πολίτη: Ας τον ονομάσουμε Τζέφρυ. Ο συγκεκριμένος τύπος είναι ιδιαίτερα πειθήνιος, συνεργάσιμος και αρκετά άπληστος και γι' αυτό θεωρήθηκε ιδανικός για να εφαρμόσει το Βασικό Σχέδιο: Τη χρεωκοπία της χώρας, την κατάρρευση της αγοράς, της οικονομίας , του εμπορίου, του κράτους και του κοινωνικού της ιστού.

Πρόκειται για ένα σχέδιο τύπου hostile takeover (εχθρικής κατάληψης) στα πρότυπα του επιχειρηματικού κόσμου, το οποίο ακολουθείται πάντα από τη διάλυση των "κατακτημένων" εταιριών σε επιμέρους εμπορεύσιμα τμήματα, που στη συνέχεια πωλούνται σε τρίτους ή "ρευστοποιούνται", μετατρέπονται δηλαδή σε χρήμα. Τα γεγονότα στην Ελλάδα μας καταδεικνύουν πως γίνεται μια απελπισμένη προσπάθεια να εφαρμοστεί ένα μεγαλειώδες νεοφιλελεύθερο σχέδιο, που στόχο έχει την αντικατάσταση των εθνικών κρατών από πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ο φίλος μας ο Τζέφρυ μας έχει προειδοποιήσει εξάλλου. Δήλωσε δημόσια πως "το καίριο ζήτημα του καιρού μας είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση". Προσοχή, δεν είμαι οπαδός θεωριών συνωμοσίας. Η ίδια η πραγματικότητα και οι πράξεις αυτών των φανατικών και άπληστων ανθρώπων μας οδηγεί να ερμηνεύσουμε τα πράγματα με αυτό τον τρόπο.


Όλα αυτά αποκαλύπτουν τον κρίσιμο ρόλο και τη ζημιά που έχουν κάνει στη χώρα άτομα σαν τον φίλο μας με το κωδικό όνομα Τζέφρυ. Όπως αποκαλύπτουν τα Επίκαιρα, πριν ακόμα εκλεγεί, είχε φροντίσει να ακυρώσει τη συμφωνία με τη Ρωσία. Πραγματικά και σ' εμένα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως η πρώτη του επίσημη πράξη αμέσως όταν εξελέγη ήταν να ακυρώσει το σχέδιο Μπουρκάς – Αλεξανδρούπολη. Και το έκανε με μένος και χωρίς να δώσει καμία απολύτως εξήγηση.

Περνάμε στο σήμερα: Η ιστορία με την ΕΛΣΤΑΤ, η παραποίηση των δημοσιονομικών στατιστικών για να επιβληθεί η υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο, μετά από εντολή του διευθυντή της EUROSTAT και του τέως υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που μας δείχνει περίτρανα πως το παρόν πολιτικό σύστημα και το προσωπικό του λειτουργεί σαν μια Πέμπτη Φάλαγγα ενάντια στην Ελληνική Δημοκρατία και την υπονομεύει. Η ιστορία με την ΕΛΣΤΑΤ δεν έχει τελειώσει, καθώς συνεχίζει να παραποιεί τα δημοσιονομικά στοιχεία, έπειτα από εντολές του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης.

Δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός θεωριών συνωμοσίας για να δεις πως κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά και πως κάποια ανθρωπάκια ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια κάποιο σχέδιο υπονόμευσης της χώρας στο όνομα της 'κονόμας' και μιας ψευτοϊδεολογίας. Ώρες-ώρες τους ξεφεύγει και εκδηλώνονται με καμιά μπαρούφα που επιβεβαιώνει αυτή τη διαπίστωση. Όπως η παραπάνω του Σπέσιαλ Έιτζεντ Τζέφρυ περί παγκόσμιας διακυβέρνησης και μπορούμε να δούμε τι επικρατεί στο χυδαίο, άπληστο, δωσίλογο, πανικόβλητο και ψυχωτικό μυαλό τους. Άντε να δούμε τι άλλη κομπίνα θα σκαρφιστούν. Αυτό τον καιρό, κάθε βδομάδα αποκαλύπτεται και μια!