14 Ιουνίου 2011

Το αύριο χωρίς αύριο

Πηγή: antinews.gr
Η φωτογραφία αυτή του Antinews.gr συμβολίζει το απίστευτο δράμα της χώρας μας. Δύο παιδάκια πλησιάζουν τους άνδρες της αστυνομίας και κάτι λένε σε έναν από αυτούς. Ο ανώνυμος αστυνομικός σκύβει και μιλάει στα μικρά παιδιά, ανθρώπινα και με τρυφερότητα. Ακούει τα παιδιάστικα στόματα τους να του λένε προτασούλες.

Ο ίδιος άνθρωπος, ο εργαζόμενος αστυνομικός της γενιάς των 700 Ευρώ, πιθανώς θα διαταχθεί αύριο Τετάρτη 15/6 να κτυπήσει το πλήθος που θα περικυκλώσει την Βουλή. Θα διαταχθεί να σπάσει κεφάλια με το γκλοπ του ανάποδα, να ρίξει δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα, να χρησιμοποιήσει βία σε όποιο άτυχο ηλικιωμένο που θα βρεθεί στο διάβα του. Θα διαταχθεί να υπερασπιστεί την Βουλή, λες και αυτή αποτελεί πια σύμβολο κάποιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, λες και αυτή την αποτελούν δημοκράτες και όχι δοσίλογοι και συνεργάτες ενός εχθρού που κατέκτησε την χώρα εκ των έσω. 

Θα κληθεί να βάλει το κορμί του μπροστά για να δεχτεί εκείνος την οργή, την απελπισία και τον φόβο του κόσμου. Θα κληθεί να συμβάλει, χωρίς να το θέλει ή χωρίς να το ξέρει, στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και του πολιτεύματος τα οποία έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται.


Θα διαταχθεί να υπερασπιστεί την άλωση της χώρας από ξένους πράκτορες και την υπονόμευση της. Θα του πουν να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των "πιστωτών" σε βάρος της ζωής, της υγείας και του μέλλοντος των γονιών του, των παππούδων του, των παιδιών του. Σε βάρος των συγγενών του, των φίλων του, των γειτόνων του, της αγαπημένης του. Σε βάρος της ίδιας του της ιστορίας, της ίδιας του της κουλτούρας 3000 ετών. Σε βάρος του ίδιου του εαυτού του.

Θα του πουν οι επικεφαλείς του να χρησιμοποιήσει ακραία βία κατά του πλήθους, γιατί "αυτό το πλήθος δρα και είναι κατά των σωτήρων της χώρας". Βλέπετε, πάνω στην τυφλότητά τους και αυτοί αγνοούν πως οι "σωτήρες" μας παρέδωσαν στα νύχια των διεθνών χρηματοοικονομικών αρπαχτικών για να μας κατασπαράξουν ένα-ένα. 

Και οι επικεφαλείς του πιθανώς θα αναρωτιούνται γιατί το πλήθος οργίζεται και περικυκλώνει την Βουλή με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο. Ίσως δεν άκουσαν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας να δηλώνει χωρίς τσίπα, χωρίς δισταγμό και χωρίς προσχήματα πως το "εθνικό κράτος πέθανε" και πως "αυτό δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα" και τώρα θα πρέπει να αναλάβει "μια παγκόσμια διακυβέρνηση" την χώρα μας, υποδηλώνοντας δηλαδή πως δουλεύει όλον αυτό τον καιρό εναντίον της Ελλάδας που ορκίστηκε να υπερασπιστεί και υπέρ μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Αυτόν τον άνθρωπο θα κληθούν αύριο οι αστυνομικοί να υπερσπιστούν με το κορμί τους... Αυτόν και τους ομοίους του.

Ο αστυνομικός είναι εκεί για να στερήσει άθελα του το μέλλον από αυτά τα δύο παιδάκια.

Φτάνει πια με τα ψευτοδιλήματα

Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί αν αφήσει την Ευρωζώνη! Θα καταστραφεί αν παραμείνει σε αυτή και αν η Ευρώπη συνεχίσει αυτή την καταστροφική πολιτική διάσωσης των τραπεζών σε βάρος των πολιτών!

Ο τρόπος που φέρεται η τραπεζική δικτατορία της Ευρώπης μας δείχνει πως το μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε πια εκεί είναι σκλαβιά και μιζέρια. Μην ακούτε την προπαγάνδα των αργυραμοιβών και όλων των παπαγάλων τους στην τηλεόραση, που λένε πως θα καταστραφούμε αν φύγουμε από το ευρώ και από τα γαμψά τους νύχια. Θα καταστραφούμε ούτως ή άλλως, αν μείνουμε σε αυτή την ψεύτικη ένωση των λαών, γιατί η Ευρώπη δεν θέλει να μας σώσει. Θέλει να μας θυσιάσει, για να σωθούν οι τράπεζες της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σώσει την πανικόβλητη ελίτ.

Τα δύο παραπάνω παιδάκια θα είναι υπόδουλα σε κάθε λογίς γερμανούς και ευρωπαίους χασάπηδες, μαυραγορίτες, τραπεζίτες ή ενεχυροδανειστές, που όταν θα έρχονται εδώ συμπεριφέρονται σαν να είναι αφέντες μας και εμείς οι δούλοι τους. Αυτό είναι το μέλλον μας, αν δεν κάνουμε κάτι για αυτό.

Η αστυνομία θα κληθεί αύριο να εμποδίσει τον ελληνικό λαό από το να αποκλείσει την Βουλή, με στόχο να μην υπογραφεί η πλήρης παράδοση της χώρας μας σε ξένα κράτη και σε ιδιωτικά συμφέροντα. Η αστυνομία θα το κάνει, ενώ η αυριανή ψηφοφορία θα υποθηκεύσει την χώρα μας για τις επόμενες 3 γενιές, με πρώτη αυτή στην οποία ανήκουν τα δύο παραπάνω παιδάκια. Αυτό είναι το δράμα της χώρας μας: Αδελφός χτυπάει αδελφό, γείτονας σκοτώνει γείτονα, για να κερδίζουν χρήματα οι τοκογλύφοι, οι οποίοι καγχάζουν κάπου στο παρασκήνιο και απολαμβάνουν την σφαγή και τον λιμό που εκείνοι προκαλούν.