9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται και απαιτούν το Lebensraum* σας!

* Ζωτικός χώρος: Γη και υπέδαφος των άλλων, τα οποία ανήκουν ελέω φυλετικής ανωτερότητας στους Γερμανούς. Έννοια των ναζί που προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αρπακτικότητα και την εγκεφαλική τους βλάβη.

Χάιλ Χερ Έτινγκερ!

Διαβλέποντας κάποιον πιθανό ιστορικό ρόλο στις παρούσες συγκυρίες κατάρρευσης, η Γερμανία άρχισε να κάνει τις κινήσεις της, για να αντικαταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση με το Δ' Γερμανικό Ράιχ. Σ' αυτή τη φάση, αξιοποιεί το πλεονέκτημα που έχει σαν πλεονασματική εξαγωγική χώρα
και το χρέος των άλλων κρατών προς αυτή, για να αποκτήσει ηγεμονική θέση στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια αυτά, ο φιλόδοξος Γερμανός επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αρμόδιος για την ενέργεια (όπου ενέργεια, βλέπε ελληνικός ορυκτός πλούτος), Γκίντερ Έτινγκερ, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Bild, δήλωσε ότι "ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα εξειδικευμένα στελέχη από τις άλλες χώρες της ΕΕ". [Οι νέοι τίτλοι τους θα είναι βαρόνος, αντί για περιφερειάρχης, κόμης αντί για νομάρχης και υποκόμης αντί για δήμαρχος].
Ανάμεσα σε άλλα, ο Έτινγκερ, σαν "καλός Γερμανός" που είναι, δήλωσε ακόμα τα ακόλουθα:
-- "Οι Ευρωπαίοι υπάλληλοι που θα αποσπασθούν για κάποιο μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα, αγνοώντας ενδεχόμενες - κοινωνικές και πολιτικές - αντιστάσεις, θα βάλουν τέλος στην αδράνεια". [Οι ομαδικές εκτελέσεις θα βοηθήσουν κι αυτές βέβαια, όπως επίσης και η ακρίβεια των δρομολογίων των τρένων προς τα Τότενκαμφ (στρατόπεδα θανάτου), ακρίβεια σημαντική για να λειτουργήσει το ξεφόρτωμα των Ελλήνων, Εβραίων, τσιγγάνων, ομοφυλοφίλων, αρρώστων και γέρων].
-- "Όποιος ζητεί αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να εκχωρεί για κάποιο διάστημα τις αρμοδιότητές του". [Όπως και να παραδώσει τα γυναικόπαιδά του σαν σκλάβους στα στρατόπεδα εργασίας του Ράιχ. Αν αυτά δεν μπορούν να δουλεύουν, τότε η λύση είναι μια και δοκιμασμένη: Ζάικλον Β ή μια σφαίρα για κάθε 5 κρατούμενους για "οικονομία"].
-- “Μια τέτοια προοπτική θα απέτρεπε τη συσσώρευση χρέους και ελλειμμάτων”. [Βλέπετε στη "μοντέρνα" οικονομική κοσμοθεωρία του Έτινγκερ, η λεηλασία κάθε εθνικού και προσωπικού πλούτου, καθώς επίσης και η απόσυρση των Ελληνων καταναλωτών από την αγορά, μέσα από τη φυσική τους εξόντωση, είναι ίσως τα ιδανικότερα μέτρα που μπορεί να σκεφτεί ο "καλός" αυτός Γερμανός].
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, στη συνέντευξή του, ο Γκίντερ Έτινγκερ προτείνει επίσης οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην ΕΕ [καθώς επίσης και οι κάτοικοί τους, το σύνολο του πλούτου τους στους ανώτερους Άριους φοροεισπράκτορες].
Επίσης, προσθέτει ότι θα πρέπει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο οι σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών να "κυματίζουν μεσίστιες" στα κτίρια της ΕΕ [προφανώς για να γιορταστεί το γεγονός πως οι Έλληνες θα εκτελούνται δειγματοληπτικά κάθε μέρα, μέχρι να αναγκαστούν να πληρώσουν όλο τους το χρέος].
Ο Γερμανός επίτροπος τάσσεται κατά της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα της Αθήνας είναι η αδύναμη δημόσια διοίκηση που διαθέτει [κάτι που θα αποκαταστήσει προφανώς ο συνάδελφος γκαουλάιτερ Χόρστ με την έλευσή του και με την επαναλειτουργία του Σκοπευτηρίου Καισαριανής].
-- "Οι ελληνικές αρχές δεν είναι σε θέση να εισπράξουν τους οφειλόμενους στο κράτος φόρους και να προωθήσουν την πώληση κρατικής περιουσίας", επισήμανε. [Τα παλιο-σβάινεν, ούτε τους φόρους που ανήκουν στο Ράιχ δεν μπορούν να εισπράξουν...]
Πηγή: Τα Νέα

Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη ως όπλο μαζικής καταστροφής

Καλώς ορίσατε στην Γερμανική Ελεύθερη
Οικονομική Ζώνη...
Οι δημοκρατικότατες και προοδευτικότατες δηλώσεις του φίλτατου επιτρόπου μας δείχνουν το μέλλον, όπως το ονειρεύονται διάφορα άρρωστα μυαλά στη Γερμανία. Ένα μέλλον που θυμίζει έντονα τα οράματα των αντίστοιχων παλαιότερων Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών (βλέπε ναζί), γεμάτα πόλεμο, λεηλασία, στρατόπεδα θανάτου και εργασίας, μίσος και φανατισμό, απολυταρχία, κρεμάλες και καταστροφή.

Με τις πολιτικές κωλοτούμπες των Γερμανών πολιτικών, που προωθούν σιγά σιγά την ιδέα ότι τα κράτη που ζητούν αλληλεγγύη, με πρώτη την Ελλάδα, πρέπει να εκχωρήσουν τα πάντα σε όσους τα βοηθούν, γίνεται προφανές πως προσπαθούν να περάσουν αυτή τη στάση σαν δόγμα στη νέα υπό διαμόρφωση πολιτική της Γερμανίας. Φυσικά, αν το σκεφτεί κανείς, η αλληλεγγύη δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σαν όπλο μαζικής καταστροφής που απαιτεί σαν αντάλλαγμα την άνευ όρων παράδοση της ελευθερίας μιας κοινωνίας και των μελών της, τα οποία πρέπει να βρεθούν στο έλεος του κράτους που "βοηθάει"! Η θέση αυτή είναι υποκριτική και δείχνει τη βαθιά τοκογλυφική και αρπαχτική διάθεση που διέπει ορισμένα υπέρλαμπρα στελέχη της γερμανικής πολιτικής σκηνής.


Το γεγονός και μόνο ότι διατυπώνεται μια τέτοια απαράδεκτη θέση μάς αποδεικνύει περίτρανα πόσο πολύ είναι εντελώς αποκομμένοι οι Γερμανοί πολιτικοί από την πραγματικότητα και την ιστορική στιγμή και πως ο μόνος στόχος τους είναι να εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες της Bild, μπας και πάρουν κάνα ψήφο, καταφεύγοντας στις ίδιες λαοπλάνες τακτικές με τον παλιό τους πολυαγαπημένο Φύρερ.


Achtung! Το Lebensraum σας είναι πλέον δικό μας!

Και όμως δεν πέθαναν τότε...
Ο αγαπητός επίτροπος, προφανώς απόγονος κάποιου φανατικού ναζί συνταγματάρχη των Ες Ες, με επίδεσμο στο μάτι και ψεύτικο χέρι, φανερά μας μεταφέρει τις οικογενειακές του απόψεις για τα Γκρίχεν Σβάιν των νοτίων Βαλκανίων, στα οποία αξίζει μόνο η κρεμάλα και τα Τότενκαμφ, αλλά και πόσο διασκεδαστικό είναι να καίει κανείς τα χωριά τους και τους ίδιους σαν αντίποινα (χωρίς να τους αποζημιώνει ποτέ αν χάσει τον πόλεμο).

Παράλληλα, η ενασχόληση του εν λόγω κυρίου με την ενέργεια σημαίνει πως θα επιθυμούσε διακαώς να έχει έναν πληθυσμό από αναλώσιμους σκλάβους με ριγέ πιτζάμες και τατουάζ στα χέρια να σκάβουν στα νοτιοβαλκανικά ορυχεία του Ράιχ μέχρι να πεθάνουν, για να βγάζουν το πολύτιμο ουράνιο που θα στέλνεται στη Μητέρα Πατρίδα. Το Lebensraum είναι πάντα σημαντικό για τη Γερμανία, όσα προσωπεία και αν αλλάξουν οι πολιτικοί της.

Η νέα προτεινόμενη Ευρωζώνη του Βορρά... και
η νέα βορειοευρωπαϊκή σημαία του Δ' Ράιχ που
δεν έχει καμία σχέση με τη ναζιστική. Όποιος
ισχυρίζεται κάτι τέτοιο θα χαρακτηρίζεται
εχθρός του Ράιχ και της Νέας Ευρώπης
και θα εκτελείται πάραυτα στο αρμόδιο Τότενκαμφ!
Φυσικά, το θράσος τέτοιων υποκειμένων σαν τον φίλτατο αρχιναζί Γκίντερ Έτινγκερ (πράγμα που δικαιολογείται να πει κανείς, καθώς οι δηλώσεις του εκφράζουν ξεκάθαρα ακραίες ναζιστικές και ρατσιστικές πεποιθήσεις που θυμίζουν άλλες εποχές), αλλά και η ακραία ύβρις που αυτές εμπεριέχουν, καθώς απευθύνονται σε χώρες που υπέστησαν την απόλυτη καταστροφή στα χέρια της πολεμικής μηχανής των προγόνων του και δεν αποζημιώθηκαν ποτέ, δεν θα έβρισκε έδαφος να αναπτυχθεί αν στην Ελλάδα δεν είχε πάρει το πάνω χέρι μια παρέα πολιτικών-σαλτιμπάγκων, οι οποίοι έχουν επιλέξει να παραδώσουν τα πάντα σε όποιον τους παίρνει τηλέφωνο και τους απειλεί (στην καλύτερη) ή που τους κόβει μισθό (το πιο συχνό). Η ευρωλιγούρα είναι προφανώς η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει υποστεί η Ελλάδα στη νεότερη ιστορία της, μετά τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Είναι προφανές πως η Γερμανία δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γεωπολιτικά της σχέδια για έξοδο στη Μεσόγειο και για αρπαγή του ορυκτού πλούτου και της γης των άλλων.

Στο επόμενο κεφάλαιο της Ιστορίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Πολέμου θα γραφτεί πώς επιχειρήθηκε αυτή η προσπάθεια από τη μεριά της Γερμανίας και φυσικά η αντίστοιχη προσπάθεια ανάσχεσής της από τις ολοένα και πιο αδύναμες πολιτικά και οικονομικά ΗΠΑ, όπως έγινε επί Κλίντον με τον πόλεμο στη Βοσνία και τους βομβαρδισμούς της Σερβίας. Τότε η Γερμανία είχε αποτύχει στα σχέδιά της, σήμερα δοκιμάζει ξανά. Το αν αυτό οδηγήσει σε Δ' Ράιχ ή σε νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα φανεί σχετικά σύντομα.