6 Αυγούστου 2012

Το Χαμογελαστό Παιδί της Πάρου


Για τους πιστούς μουσουλμάνους ισχύουν τα εξής: Οι άπιστοι έχουν αξία μικρότερη από τα ζώα συνεπώς όταν τους φέρονται άσχημα δεν υπάρχουν ποινές ή είναι δυσανάλογα μικρές. Οι γυναίκες δεν έχουν ατομικά δικαιώματα και αν δεν συνοδεύονται από πατέρα ή σύζυγο, έχουν το δικαίωμα να τις χτυπούν ή ακόμη και να τις βιάζουν επειδή είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους. Οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν όλο το σώμα τους ειδάλλως θεωρείται πως είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν σεξουαλικά οποιονδήποτε ανεξάρτητα αν τις αρέσει ή όχι. 
~ Σχόλιο του Nomad στο Πρώτο Θέμα, σε σχετικό άρθρο.
Πώς εξηγείται αυτό που έκανε το Χαμογελαστό Παιδί, ο 22χρονος μετανάστης-βιαστής της Πάρου; Ένας άνθρωπος καθόλα "υπάκουος", "εργατικός" και "φιλικός", που "δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα"; Και γιατί έχει τόση σημασία να μάθουμε το πραγματικό γιατί, χωρίς να το ρίχνουμε στην υπεραπλούστευση και στο ό,τι "κατά βάθος είναι ένα κτήνος", την ιστορία δηλαδή που προωθούν οι περισσότερες εφημερίδες;

Η απάντηση που δίνω εγώ είναι πως αρκεί να δούμε την πρόσφατη απίστευτη υπόθεση της 15χρονης στο Πακιστάν: Ένας από τους απαγωγείς, βασανιστές και βιαστές της ισχυρίζεται πως την παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής της. Τώρα απαιτεί να την πάρει από την οικογένεια της, η οποία απειλείται με φυλάκιση, επειδή δεν παραδίδουν το θύμα στο θύτη του, όπως υποχρεούται.

Δείτε λοιπόν πόσο πολύ σέβονται τις γυναίκες και τον πολιτισμό μας αυτοί που υπερασπίζεστε σήμερα με τόσο πολύ σθένος, αγαπητά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Οι γυναίκες για αυτούς είναι εμπορεύματα, αντικείμενα και μηχανές τεκνοποίησης. Οι γυναίκες είναι επίσης υποψήφια θύματα και λάφυρα, πράγματα που μπορούν να αποκτήσουν και που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν είναι τιμημένες μητέρες και αδελφές, όπως είναι για τους Μεσόγειους.

Φανταστείτε λοιπόν αυτόν τον πιστό ισλαμιστή, το κατά τα άλλα "καλό παιδί" με το πλατύ χαμόγελο, όπως μας δηλώνουν ευθαρσώς οι παράνομοι εργοδότες του, που έχει μάθει στραβά το Κοράνι από ένα φανατικό Ταλιμπάν Ιμάμη στο χωριό του. Φανταστείτε αυτόν τον αμαθή μισογύνη Ιμάμη να του υπόσχεται τον παράδεισο, αν σκοτώσει τουλάχιστον έναν άπιστο στο όνομα του Αλλάχ.

Αυτό το Χαμογελαστό Παιδί βλέπει μια μέρα, εν μέσω Ραμαζανιού(!), σε ένα μακρινό τόπο ένα ημίγυμνο κορίτσι να λιάζεται ανέμελο στα βράχια. Ο κώδικας με τον οποίο ζει του επιβάλει να της κάνει κακό! Η γύμνια της, το μαγιό που φορά, η ομορφιά της, την καθιστούν αυτόματα πόρνη στα μάτια του, την καθιστούν μίασμα. Η ομορφιά της πρέπει να καταστραφεί ως τιμωρία, επειδή παραβιάζει τις αξίες του!

Έτσι, αυτός ο κατά τα άλλα καλός και θρησκευόμενος άνθρωπος, δεν θεωρεί πως είναι κακό να της λιώσει το κρανίο για ένα κινητό, αφού εκείνη, σύμφωνα με τον κώδικα του, τίθεται εκτός (θρησκευτικού) νόμου με αυτό που είναι και κάνει! Και αφού της κοπάνησε και της έλιωσε το κεφάλι στα βράχια "για να σωπάσει", γιατί να μην τη βιάσει κιόλας; "Όλα επιτρέπονται", τον έμαθε ο Ιμάμης με τα σάπια δόντια που τον έμαθε το μίσος για τους διαφορετικούς, "αρκεί να γίνονται σε άπιστους." Το Χαμογελαστό Παιδί φρόντισε απλά για τη θέση του στον Παράδεισο...

Ιδού λοιπόν ο απόλυτος φασισμός και ρατσισμός, στον οποίο έχουμε μάθει να κάνουμε τα στραβά μάτια, σε βαθμό που να θεωρούμε έγκλημα να μιλάμε εναντίον του... Για αυτό και είμαστε ανοχύρωτοι απέναντι του.

Η Νοτιοαφρικάνα δημοσιογράφος και πολεμική
ανταποκρίτρια του CBS, Λάρα Λόγκαν,
κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στη πλατεία Ταχίρ.
Στις 15 Φεβρουαρίου 2011, ένα πλήθος
από 200-300 άτομα την κακοποίησε δημόσια,
σωματικά και σεξουαλικά, στη μέση της πλατείας,
κατά τη διάρκεια εορτασμών για την παραίτηση
του Μουμπάρακ. Ο λόγος είναι πως κάποιοι από το
πλήθος τη θεώρησαν "Εβραία" και "κατάσκοπο
του Ισραήλ". Για 25 λεπτά, το πλήθος την
κακοποιούσε και βίαζε συστηματικά, ενώ πολλοί
τράβαγαν και βίντεο από το περιστατικό
για τη συλλογή τους! Στη συνέχεια,
προσπάθησαν ενεπιτυχώς να την τεμαχίσουν,
τραβώντας την από πολλές κατευθύνσεις,
και της ξερίζωσαν αρκετές τούφες από μαλλιά και
δέρμα από το κεφάλι της. Διασώθηκε από
μια ομάδα Αιγυπτίων γυναικών που την
προστάτεψαν βάζοντας τα σώματα τους γύρω
της και σχηματίζοντας κλοιό μαζί με τους
άνδρες τους, οι οποίοι προσέτρεξαν
σε βοήθεια όταν είδαν τι γινόταν.
Μετά από λίγο εμφανίστηκε ο Αιγυπτιακός Στρατός
και τελικά τη διέσωσε. Η Λόγκαν νοσηλεύτηκε
για 4 ημέρες σε νοσοκομείο των ΗΠΑ και σήμερα
επέστρεψε στην ενεργή δημοσιογραφία.  
Πριν δύο χρόνια, ένας αντίστοιχος "πιστός" έσπασε το πόδι μιας πανέμορφης κοπέλας και καλής φίλης μου σε τρία σημεία, πάλι για ένα κινητό. Συνέβη στο κέντρο της Αθήνας. Για ένα χρόνο εκείνη δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς μέταλλα να εξέχουν από το πόδι της και πέρασε δύο χειρουργεία για να επανέλθει. Ψυχολογικά, δεν ξέρω αν επανήλθε ποτέ. Το "έγκλημα" της ήταν πως ήταν και είναι μια πολύ όμορφη και περιποιημένη γυναίκα, που τόλμησε, άκουσον-άκουσον, να περάσει κοντά από τους "πιστούς" μιας αρρωστημένης εκδοχής του Ισλάμ. Το έγκλημα της για το ένα από τα 3 αλλοδαπά παλικάρια που της το έκαναν αυτό ήταν πως ήταν γυναίκα. Το ίδιο έγκλημα επαναλήφθηκε για μια ακόμα φορά στην Πάρο. (Όπως συνέβη ξανά και με το βιασμό και το "γάμο" της 15χρονης-θύμα στο Πακιστάν. Το αναφέρω ξανά γιατί δεν αφορά μόνο τις Ελληνίδες, αλλά όλες τις γυναίκες, για να μη με αποκαλείτε φασίστα και τέτοιες αηδίες με τα εξηρτημένα ανακλαστικά σας).

Τώρα, αν τα όποια εξηρτημένα ανακλαστικά στον καθένα μας επιβάλουν να θεωρούμε το μίσος προς τις γυναίκες ως "πολυπολιτισμικότητα" και δικαίωμα το καθενός, μόνο και μόνο επειδή έχει φύγει από τη χώρα του, να σας θυμίσω το Άρθρο 25 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος της Ελλάδας που ισχύει για όλους και (έκπληξη!) ακόμα και για τα αδέλφια μας τους ισλαμιστές:
Άρθρο 25 του Συντάγματος
2. Η αναγνώριση και η προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου από την Πολιτεία αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη.
3. Η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται.
Διαβάστε την Παράδειγμα 3: Η κατάχρηση της άσκησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δηλαδή η άσκηση των δικαιωμάτων κάποιων σε βάρος των άλλων, δεν επιτρέπεται! Τόσο αυτονόητο, αλλά παράλληλα τόσο ικανό να τινάξει την κοινωνία μας στον αέρα.

Η 29χρονη Λίντα από τη Σουηδία, μητέρα δύο παιδιών,
βιαζόταν ομαδικά από 12 Αφγανούς μετανάστες
επί 7 ώρες, γιατί δεν φορούσε βέλο. Μόνο 7 από
τους 12 βιαστές καταδικάστηκαν για την πράξη.
Ως πότε Έλληνες θα ζούμε στο σκοτάδι και θα θεωρούμε πρόοδο την υπεράσπιση εγκληματιών, μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες; Δεν ήλθε ο καιρός ακόμα και για την Αριστερά να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα και στο τρομαχτικό πρόβλημα του καιρού μας; Σύμφωνοι, υπάρχει αστυνομία και δεν πρέπει ποτέ να βγούμε σε ανοιχτές συγκρούσεις με τους μετανάστες, θα ήταν τρέλα και κατάντια. Όμως, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, δεν ήλθε ο καιρός και για σας, αγαπητά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να αντιμετωπίσετε σοβαρά το θέμα ως Αξιωματική Αντιπολίτευση που είστε, χωρίς ευχολόγια, χωρίς προκλητικές αριστερίστικες μπαρούφες και να προσφέρετε πραγματικές λύσεις στην κοινωνία που σας ψηφίζει; Στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν αναφέρομαι καν, μόνο και μόνο γιατί αυτοί είναι από άλλο γαλαξία! Προφανώς για αυτούς, φταίει το θύμα γιατί προκάλεσε πολιτισμικό σοκ στον κακόμοιρο το θύτη!

Αντί επιλόγου

Πλέον δεν είμαστε μια χώρα της Δύσης στα μάτια όσων φιλοξενούμε. Αυτό είναι ένα γεγονός, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Είμαστε αδύναμοι και δεν έχουμε να μοιραστούμε τον πλούτο μας μαζί τους, όπως στο παρελθόν, ενώ έχουμε ξεφτιλιστεί από μόνοι μας, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες και τις πράξεις του ΓΑΠ. Επίσης, έχουμε συμμετέχει στο Αφγανιστάν με στρατό, πράγμα που για πολλούς Παστούν μας κάνει αυτόματα εχθρούς τους!

Κατά συνέπεια έφτασε ο καιρός να αναγνωρίσουμε πως οι αδελφοσύνες και οι λυκοφιλίες του παρελθόντος μας τελείωσαν και θα πρέπει πλέον να προχωρήσουμε σε μια αληθινή εθνική πολιτική, που στόχο θα έχει καταρχάς να προστατέψει την ελληνική κουλτούρα, την κοινωνία και τον πολιτισμό του τόπου μας και όχι ως πρώτο της στόχο να προασπίζεται τα όποια δικαιώματα (εντός ανθρωπιστικών πλαισίων και όχι ως μειονότητα) που έχουν οι άνθρωποι που συνασπίζονται γύρω από μια τερατώδη διαστρέβλωση, ένα παρακλάδι μιας μεγάλης θρησκείας, που διδάσκει το μίσος και το θάνατο των "άλλων" ως ιερό δικαίωμα. Το Άρθρο 25 μας το ξεκαθαρίζει αυτό και πρέπει να γίνει η σημαία μας. Γιατί ελευθερία και δικαιοσύνη δεν είναι να σε σκοτώνουν και να σε βιάζουν ατιμώρητοι. Είναι να έχεις το δικαίωμα να ζήσεις τη ζωή σου μέσα στην κουλτούρα σου, χωρίς να κινδυνεύεις να γίνεις το θύμα του κάθε θεριού που θα θέλει να σου επιβάλει τη γεμάτη μίσος κοσμοθεωρία του. Για φανταστείτε που θα καταλήγαμε όμως, αν ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πάπας ανακοίνωναν πως είναι ιερό καθήκον του κάθε χριστιανού να σκοτώσει και από ένα μουσουλμάνο, ως προϋπόθεση για να πάει στο παράδεισο! Σωστά: Σε παγκόσμιο πόλεμο. Ο Χάντινγκτον είχε τελικά πολύ δίκιο.