21 Ιουνίου 2011

Ποια είναι η εναλλακτική στην χρεοκωπία;


Η εναλλακτική στην χρεοκωπία, δηλαδή στη στάση πληρωμών, είναι η...
χρεωκοπία, η καθολική κατάρρευση, σε συνδυασμό με την κατοχή της χώρας.

Όπως και οι Ισλανδοί και οι Αργεντίνοι πριν από εμάς, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στη φτώχια και την παράδοση της χώρας σε ξένες τράπεζες και κράτη ή στη φτώχια και την έξοδό μας από το ΔΝΤ, και στην περίπτωσή μας, την τελική έξοδό μας από την ευρωζώνη.

Ο σκοπός της στήριξης της Ελλάδας δεν είναι η σωτηρία της, αλλά η υποταγή της. Δείτε ο ακόλουθο βίντεο από σχετική ραδιοφωνική εκπομπή με φιλοξενούμενο τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη.

Η επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 με σύνθημα
"Ζήτω το Σύνταγμα" κατάφερε να πιέσει τον Όθωνα
να προχωρήσει στο πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδος, τερματί-
ζοντας τη Βαυαροκρατία. Tο δάνειο του 1832, το πρωτόκολλο
(μνημόνιο) της 2ας Σεπτεμβρίου 1843 και η Eπανάσταση της 3ης
Σεπτεμβρίου συνιστούν κρίκους της ίδιας αλυσίδας. 
Ο πάντα ενημερωμένος Δημήτρης Καζάκης μας λέει με τον δικό του γλαφυρό τρόπο πως το όραμα της Ευρώπης για την Ελλάδα είναι μια νέα... Βαυαροκρατία: Η επιβολή "επιτροπής κηδεμονίας" και Ύπατου Αρμοστή, πλαισιωμένους από στρατό της Euroforce, του ΝΑΤΟ και αστυνομία από τη Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία μέχρι το 2014...

Αυτή η δύναμη κατοχής θα επιβλέπει την κατοχή της Ελλάδας και τη μεταφορά του συνόλου του πλούτου της στο εξωτερικό. Θα προστατεύει τους μηχανισμούς αρπαγής πλούτου με στρατιωτική ισχύ, έναντι σε όποιους έλληνες θα επιχειρήσουν να σταματήσουν αυτή την καταστροφή και να επανακτήσουν την χώρα τους.


Αυτά δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΚΤ, ο νέος ισχυρός άνδρας, εκπρόσωπος του τραπεζικού καρτέλ και ουσιαστικός κυβερνήτης της Ευρώπης, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, έχει αναφερθεί σ' αυτά τα οποία θα μας υποβάλει μέσα από το "πακέτο στήριξης" και την περίφημη "δεύτερη φάση" της βοήθειας στην Ελλάδα, που όπως μας λέει πολύ χαριτωμένα "δεν θα είναι εθελοντική."

Το πρόβλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων δεν είναι πλέον αν θα έχουμε χρήματα που κάποια καλή Ευρώπη θα μας δώσει πάλι. Το μόνο ζήτημα είναι αν οι Έλληνες θα είναι καθαρά σκλάβοι που θα πωλούνται αυτοί και τα παιδιά τους στα σκλαβοπάζαρα ή αν θα διαφεντεύουν οι ίδιοι τις τύχες τους.

Οι Έλληνες είναι καλοβολεμένοι και ζαλισμένοι ακόμα από την ευημερία της προηγούμενης περιόδου. Ακόμα ονειρεύονται πως θα επιστρέψει εκείνη η εποχή και πως η σωτηρία τους βρίσκεται στον πρώτο πολιτικάντη που θα μας υποσχεθεί πως "λεφτά υπάρχουν" και πως το κρατικοδίαιτο οικονομικό σύστημα θα αναπαράγει ες αεί ένα γιγαντιαίο δημόσιο τομέα με 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο τελείωσε ο δημόσιος τομέας, αλλά τα επόμενα χρόνια θα αντιμετωπίσουμε κάτι ανάμεσα στη Βαυαροκρατία και την γερμανική Κατοχή. Ένας νέος φορολογικός μηχαντισμός θα αντικαταστήσει το Δημόσιο, τον οποίο θα απαρτίζουν διάφοροι τυχοδιώκτες Ευρωπαίοι. Ο λιμός θα είναι το κύριο εργαλείο της Αρμοστείας για να υποτάξει τη βούληση των ατίθασων Ελλήνων. Όπως και στη γερμανική Κατοχή, ο κόσμος θα πεθαίνει στους δρόμους, καθώς ο αγροτικός τομέας έχει πεθάνει πια στην Ελλάδα, πάλι με υπογραφή του, υπουργού τότε, Γιωργάκη Παπανδρέου.

Αυτό το βίντεο και αυτή την προοπτική τα αφιερώνω σε όσους πιστεύουν πως το μέλλον της Ελλάδας είναι μέσα από την Ευρωζώνη και κυρίως στους πολιτικούς μας, που διατυμπανίζουν τον διεθνισμό τους, τον οποίοι προωθούν ως μόνοδρομο για τη χώρα μας. Οι πιο πολλοί απ' αυτούς θα είναι εκτοπισμένοι μέχρι το 2014, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει υπό την Ύπατη Αρμοστεία της ΕΚΤ και του δικτάτορα Τρισέ (ή όποιου τον αντικαταστήσει). Οι ίδιοι δεν θα τους είναι πια χρήσιμοι.