30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχείρηση "Eureka"*: Η νέα κατάκτηση της Ελλάδας

* ή αλλιώς "Εύρηκα πως θα τα αρπάξω από τους Έλληνες"

Ο Γκάουλάιτερ Χόρστ επιθεωρεί τους υπαλλήλους που
θα τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών.
Τα στελέχη των Γερμανών αρχίζουν να καταφτάνουν για να μάθουν στους ιθαγενείς πώς να παραδίδουν την περιουσία τους καλύτερα στις ανώτερες Άρειες Γερμανικές αξιώσεις. Του έδωσαν μάλιστα και όνομα: Unternehmen "Eureka" – Επιχείρηση "Εύρηκα". Μόνο και μόνο το γεγονός της ονοματοδοσίας της ενέργειας αυτής και η ανάδειξή της σε επιχειρησιακή, σημαίνει πως οι σχεδιαστές της τη θεωρούν μια καθαρά πολεμική ενέργεια, στα πρότυπα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και όχι πολιτική. Η δε ονοματοδοσία παραπέμπει ευθέως στην Επιχείρηση "Μαρίτα" – Unternehmen "Marita" – την εισβολή δηλαδή των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα το ‘41, μετά την ήττα της φασιστικής Ιταλίας στο Αλβανικό Μέτωπο.

Ουσιαστικά η νέα αυτή επιχείρηση αποτελεί μια κεκαλυμμένη επιχείρηση κατάκτησης της χώρας μας, ακριβώς 60 χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια. Μόνο που αυτή τη φορά η Γερμανία δεν διαθέτει τον τρομερό στρατό που είχε τότε και γι' αυτό αναγκάζεται να κάνει τα πάντα στα κρυφά. Οι τακτικές που χρησιμοποιεί πλέον είναι πολλά ψέματα, Σοκ και Δέος (πάντα σε συνεργασία με το πολυαγαπημένο μας ΔΝΤ), ακραία προπαγάνδα, οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής όπως η λιτότητα (που είναι της μόδας), εκβιασμοί (πολλοί εκβιασμοί) και μια στρατιά από δωσίλογους και ταγματασφαλίτες, πιθανώς και απόγονους εκείνων που όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν το ’45, αλλά έγιναν και η σημερινή άρχουσα τάξη της Ελλάδας, αλλά και διάφορα φιλόδοξα ανθρωπάκια από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άλλων κομμάτων, που επιλέγουν να την υπηρετήσουν.

Η Φυρερίν Ανγκέλα,
Καϊσερίν πασών Ευρωπαϊκών Αποικιών,
Βαρώνη της Αρπαχτικότητας,
Δούκισσα του Νεοφιλελευθερισμού.
Αυτό τον καιρό εκδηλώνεται μια ιδιότυπη επίθεση κατά της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από μια εντονότατη προπαγανδιστική προσπάθεια, σε συνδυασμό με παράλογα φορολογικά χαράτσια, όπως το τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ, που θα στείλει τους Έλληνες πίσω στον 16ο αιώνα, όταν δεν θα μπορούν να πληρώνουν, και ο τελευταίος φόρος μη-κατανάλωσης, που απαιτεί την συγκέντρωση αποδείξεων για το 60% των εσόδων, ένας νόμος που ποινικοποιεί την αποταμίευση και υποχρεώνει τους Έλληνες να ξοδεύουν υποχρεωτικά τα λεφτά τους.

Ο παραλογισμός αυτός, πέρα από μια καιροσκοπική αρπαγή της περιουσίας του ελληνικού λαού, αποτελεί στην πραγματικότητα μια ακόμα ενέργεια στα πλαίσια του δόγματος Σοκ και Δέος με στόχο να προκαλέσει σοκ και να αφοπλίσει τον ελληνικό λαό, πιέζοντάς τον σε ένα βασικό επιβιωτικό επίπεδο. Παράλληλα όμως, έχει και μια άλλη χρησιμότητα. Όταν κάποια στιγμή ο Γκαουλάιτερ Χορστ βγάλει διαταγή για να αλλάξει αυτό το άδικο και χαοτικό ελληνικό φορολογικό καθεστώς και να το κάνει "σαν της Γερμανίας", όλοι (υποτίθεται, σύμφωνα με το σχέδιο) θα ανακουφιστούν και θα δεχτούν τη Γερμανία σαν σωτήρα από τους ντόπιους διεφθαρμένους πολιτικούς μας και τη σαπισμένη Ελληνική Δημοκρατία. Εξάλλου, θα μας πουν, από πότε οι κατώτεροι σκουρόχρωμοι μπορούν να αυτοδιαχειρίζονται και να αυτοκυβερνούνται; "Τα ζώα δεν θέλουν βοσκό;" θα μας πουν.

Πολλοί τότε θα αρχίσουν να μαθαίνουν γερμανικά, θα οδηγούν γερμανικά αμάξια και θα ονειρεύονται ένα σπίτι στο Μόναχο και μια θέση στο προπύργιο της ηθικής, τη Siemens. Όσοι δεν συνεργαστούν, πιθανώς να τους περιμένει μια θεσούλα στις ΕΟΖ, στα νέα Στρατόπεδα Εργασίας του Δ΄ Ράιχ. Εκεί θα μάθουν χρήσιμες τέχνες όπως σκάψιμο, υλοτομία, κατασκευή κομματιών για γερμανικά αυτοκίνητα και καφετιέρες, καθώς επίσης και άνοιγμα ομαδικών τάφων. Οι τέχνες αυτές θα τους φανούν χρήσιμες για την υπόλοιπη (σύντομη) ζωής τους, καθώς η παντελής έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα μειώνει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής τους. Τουλάχιστον, όλοι οι Έλληνες θα πεθάνουμε υπηρετώντας πιστά το Ράιχ, τη νέα μας Φύρεριν Μερκελ και την ανώτερη Αρία Φυλή, η οποία μας κάνει την τιμή να μας κατακτήσει και να αρπάξει τον νέο Ζωτικό της Χώρο. Πολλοί μαυραγορίτες και γερμανοτσολιάδες θα πετύχουν τη λεγόμενη "προσωπική ανάπτυξη και επιστροφή στις αγορές" μέσα σ' αυτή την κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι θα ζήσουμε σε πραγματική εθνική "ύφεση", κοινώς σκλαβιά και θάνατο.

Ήδη κάποιες γερμανικές εταιρίες θα στείλουν κόσμο για να μας υποδείξουν τρόπους για το πώς θα επιτευχθεί το νέο αυτό ιδανικό κράτος. Θέλουν η αποικία τους να είναι υπόδειγμα αποτελεσματικότητας και καλής λειτουργίας, γιατί το μέλλον της Γερμανίας εξαρτάται από τη ροή κλεμμένου πλούτου προς αυτή. Άρα είναι θεμιτό να θεωρήσουμε τα μέτρα αυτά σαν μέρος της πολεμικής επιχείρησης "Eureka" και τον νυν υπουργό Οικονομικών, απλά σαν τον αγγελιοφόρο και το παιδί για τους καφέδες του Ράιχ, ο οποίος κάνει την βρώμικη δουλειά. Μετά, αντί να γίνει κατοχικός πρωθυπουργός στη θέση του κατοχικού πρωθυπουργού, όπως περιμένει, θα χρησιμοποιηθεί σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να ξορκίσει η Γερμανία την αναποτελεσματική, διεφθαρμένη και ανίκανη, όπως θα την χαρακτηρίσει, κυβέρνηση Παπανδρέου.

Επιχείρηση Μαρίτα:
Η αρχική επιχείρηση κατάκτησης της Ελλάδας πριν 60
χρόνια. Δυστυχώς, τίποτε δεν άλλαξε από τότε... 
Φυσικά, όλα αυτά τα περί σωτηρίας της χώρας και επανίδρυσης του κράτους είναι ψέματα. Ας μην ξεχνάμε τον ρόλο της Siemens στην ελληνική πραγματικότητα και της διαφθοράς που αυτή η εταιρία εκπροσωπεί, καθώς και τα "German statistics", όπως για παράδειγμα το μαγείρεμα του ελλείμματος του δημοσίου από τον Γερμανό(!) Γενικό Διευθυντή της Eurostat Ραντεμάχερ, τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και πρώην(;) υπάλληλο του ΔΝΤ Λάμπρου και τον πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην υπάλληλο του ΟΑΣΑ, Παπακωνσταντίνου, με σκοπό την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο και κατ’ επέκταση στη γερμανική επικυριαρχία. Η Γερμανία δεν είναι κάποιο υπόδειγμα καθαρότητας και ηθικής λειτουργίας. Είναι εξίσου διεφθαρμένη με την Ελλάδα, την Ιταλία ή την Ισπανία, απλά χρησιμοποιεί μια υποκριτική προτεσταντική ψευτοηθική για να πετύχει κυνικά τους νεοφιλελεύθερους στόχους της.

Τα πράγματα είναι απλά: Αν η Γερμανία δεν υιοθετήσει μια αρπαχτική νεο-ιμπεριαλιστική πολιτική, να αρχίσει να αρπάζει δηλαδή τους φυσικούς πόρους και τον πλούτο των πρώην εταίρων της (το Lebensraum τους, τον "ζωτικό χώρο" τους), θα είναι και η ίδια καταδικασμένη στην οικονομική κατάρρευση. Ένα νέο Ράιχ της επιτρέπει να μείνει στην επιφάνεια σε βάρος των υπολοίπων. Η κατάκτηση, έστω και με οικονομικά μέσα σε πρώτη φάση, είναι ένα πράγμα που ξέρει να κάνει καλά και επιτρέπει στη βιομηχανία της να πετύχει κόστος παραγωγής ανταγωνιστικό της Κίνας. Δεν έχει καμία σημασία για την ίδια αν αυτό σημαίνει θάνατο και λιμό για τους γείτονές της. Η ίδια πιστεύει πως θα ευημερήσει

Σίγουρα θα υπάρξουν συμπολίτες μας που θα προτιμήσουν να υπηρετήσουν τη Γερμανία στο όνομα της δημοκρατίας και της καταπολέμησης της διαφθοράς στη μπανανία με το όνομα Ελλάδα, "η οποία", θα μας λένε, "είναι και τελείως αντιευρωπαϊκή". Όμως στην πραγματικότητα, αυτοί θα αποτελούν μια νέα κάστα ραγιάδων συνεργατών και δωσίλογων. Η νέα κατοχή και ο νέος εμφύλιος αρχίζουν να διαφαίνονται καθαρά μπροστά μας. Όμως δεν θα είναι τα ίδια με 60 χρόνια πριν. Θα είναι πολύ, μα πολύ, χειρότερα.