16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα φταίει για όλα: Ψέματα μέσα σε ψέματα

"Αν πεις ένα αρκετά μεγάλο ψέμα και το επαναλαμβάνεις, οι άνθρωποι θα το πιστέψουν. Το ψέμα μπορεί να διατηρηθεί μόνο σε περιόδους που το Κράτος μπορεί να θωρακίσει του ανθρώπους από τις πολιτικές, οικονομικές ή/και τις στρατιωτικές επιπτώσεις του ψέματος. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Κράτος να χρησιμοποιήσει όλες του τις δυνάμεις για να καταπιέσει τη διαφωνία, γιατί η αλήθεια είναι θανάσιμος εχθρός του ψέματος και συνεπώς και κατ’ επέκταση, η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Κράτους."
~ Joseph Goebbels, Υπουργός Προπαγάνδας του Γ΄ Ράιχ


Το παραμύθι που επικρατεί σήμερα στα παγκόσμια ΜΜΕ είναι πως η Ελλάδα ευθύνεται για όλα τα κακά που πλήττουν τον κόσμο. Οι δηλώσεις που κάνουν διάφοροι λακέδες, συνάδελφοι των δικών μας λακέδων, τακτικά εμπεριέχουν τη λέξη "Ελλάδα" και οι δηλώσεις τους συνοδεύονται πάντα από μια κίνηση του δείκτη του χεριού τους που δείχνει με πάθος προς την κατεύθυνση των νοτίων Βαλκανίων. Μ' αυτό τον τρόπο νανουρίζουν τους δικούς τους πληθυσμούς, που ξέρουν πως κάπου αλλού υπάρχει κάποιος κατώτερος που ευθύνεται για όλα, και κάποια ωραία ημέρα μπορούν να πάνε στην χώρα του για να του αρπάξουν την περιουσία, με τον ίδιο ηρωικό τρόπο που το έκαναν οι πρόγονοί τους. Ποιό Ολοκαύτωμα; Ποιό Δίστομο; Ποιά Καλάβρυτα; Ποτέ δεν έγιναν, θα μας πουν σε λίγο!

Κανείς όμως δεν δείχνει προς την κατεύθυνση του Μανχάταν, εκεί που βρίσκεται η έδρα του εκπροσώπου του απόλυτου κακού επί της Γής, της "επενδυτικής" τράπεζας Goldman Sachs. Όλοι ξεχνάνε πως ήταν η ίδια τράπεζα που "βοήθησε" τον Σημίτη και τα διάφορα λαμόγια δίπλα του (που και σήμερα είναι ακόμα στην εξουσία) να βάλουν τη χώρα μας στην Ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία. Για την πράξη της αυτή αμείφθηκε με δισεκατομμύρια ευρώ από τον αδελφό του μεγάλου Γερμανού καθηγητή με το ίδιο επώνυμο και μέγα γκουρού της οικονομίας. Ο τότε "πορδυπουργός" μας, όπως τακτικά αποκαλούσε τον εαυτό του πάνω στα σαρδάμ του η εν λόγω ποντικομαμμή, είναι ξεκάθαρα ο άνθρωπος που μας έβαλε πρώτος σ' αυτό τον εφιάλτη. Διάφορα λαμόγια όπως ο Αλογοσκούφης συνέχισαν το κόλπο και σήμερα η Παπανδρέου & ΣΙΑ ΑΕ το ολοκληρώνει.

Κι όμως πολλά από τα γελοία υποκείμενα που παρέσυραν τη χώρα σ' αυτή την πορεία, όχι μόνο δεν είναι φυλακή, αλλά έχουν σήμερα πόστα στην κυβέρνηση και στο πολιτικό σύστημα. Και ποια κυβέρνηση! Την κατοχική κυβέρνηση του Γιωργάκη του Πατριωτικότερου, η οποία μόλις παρέδωσε τη χώρα στα χέρια του νέου μας Γκαουλάιτερ Χορστ, του διοικητή που έστειλε η Γερμανία για να ελέγχει τη νέα αποικία της.

Το άλλο το ξέρατε; Μας το αποκάλυψε η Κανέλλη σήμερα στην TV. Τα ορυχεία χρυσού της Βορείου Ελλάδας ανήκουν κατά ένα μικρό ποσοστό στον Μπόμπολα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε εταιρίες που ελέγχει η Goldman Sachs. Αναρωτιέστε λοιπόν γιατί η τράπεζα αυτή έδινε δάνεια στον Σημίτη, τον Χριστοδουλάκη, τον Αλογοσκούφη και τον Παπακωνσταντίνου με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο και όταν πλέον το χρέος της χώρας έφτασε στο σημείο να χρειάζεται δάνεια μόνο και μόνο για να πληρώνει τους τόκους των προηγούμενων δανείων, η καλή αυτή τράπεζα αύξησε τα επιτόκια κατά πολύ; Η Ελλάδα δεν άντεξε το συσσωρευμένο χρέος και πάνω στην αναμπουμπούλα η Goldman Sachs πήρε αυτό που ήθελε. Τώρα έχει κάνει δικά της τα ορυχεία χρυσού της χώρας και πιθανώς και τα αποθέματά του ελληνικού χρυσού. Σήμερα ο χρυσός της Ελλάδας δεν ανήκει στους Έλληνες, αλλά σε διάφορα τραπεζικά λαμόγια. Και τον απέκτησαν επειδή είχαν συνενόχους διάφορους ντόπιους λακέδες που μπήκαν στην πολιτική για να τους υπηρετήσουν πιστά.

Τί να κάνετε γι' αυτό; Το αυτονόητο. Πλέον είμαστε σε πόλεμο και όποιος επιθυμεί να συνεχίσει να είναι παθητικός σ' αυτά που συμβαίνουν γύρω του, γιατί βλέπει Mega, Alter και ΣΚΑΙ και νιώθει λίγο ανήμπορος και φοβισμένος, ας σκεφτεί πόσο φοβισμένος θα είναι όταν θα εισβάλουν Γερμανοί μισθοφόροι για του αρπάξουν τα πάντα από το σπίτι του για πλιάτσικο. Αν φυσικά έχει σπίτι μέχρι τότε και δεν περάσει τις τελευταίες του μέρες άστεγος μαζί με την οικογένειά του. Καιρός να ξυπνήσετε τώρα, Έλληνες. Μας παίρνουν τα πάντα, ακόμα και την ίδια
μας τη ζωή. Αν δεν κάνουμε κάτι, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και το πιο σημαντικό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα: Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε πια. Εκείνοι έχουν να χάσουν τα πάντα.