15 Σεπτεμβρίου 2011

Φόροι μέσω ΔΕΗ: Η κλιμάκωση του ταξικού πολέμου κατά της ελληνικής κοινωνίας


Ρολόγια και λογαριασμοί της ΔΕΗ:
Τα νέα όπλα μαζικής κοινωνικής καταστροφής.
Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό και η βάση του πολιτισμού μας. Η απειλή της διακοπής του σαν μέσο εκβιασμού και εκφοβισμού έναντι είσπραξης εκτάκτων φόρων, αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και αποτελεί πολεμική πράξη, καθώς επίσης και απόπειρα πολιτισμικής και κοινωνικής γενοκτονίας. Η στέρηση του ηλεκτρικού ρεύματος στον μοντέρνο πολιτισμό είναι πράξη αντίστοιχη της στέρησης τροφής και νερού και μέσο βασανισμού. Οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για το μονοπάτι που επέλεξαν να ακολουθήσουν, πράγμα που θα οδηγήσει, εκ των πραγμάτων, ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας στη στέρηση πρόσβασης του ρεύματος και στη βίαιη επιστροφή του βιοτικού της επιπέδου σε συνθήκες 17ου Αιώνα. Δεν είμαστε μια νέα Αργεντινή, είμαστε ένα νέο Νταχάου.

Η κίνηση Βενιζέλου για ενσωμάτωση ενός έκτακτου αυξημένου κεφαλικού φόρου μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, υπό την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης αν αυτοί δεν πληρωθούν έγκαιρα, δείχνει το μέγεθος της κτηνωδίας που εξελίσσεται αυτό τον καιρό στη χώρα μας, σε βάρος του ελληνικού λαού. Πλέον, όλα όσα λέγαμε μέσα από αυτό το ιστολόγιο, επιβεβαιώνονται: Η κυβέρνηση αυτή είναι εχθρική ενάντια στον ελληνικό λαό και έχει προβεί στην κήρυξη εμφύλιου ταξικού πολέμου κατά του συνόλου των κοινωνικών τάξεων. Ο μοναδικός της στόχος είναι να εξασφαλίσει τις πληρωμές προς τους τραπεζίτες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας θα πεθάνει από την πείνα.

Κτηνώδεις φάτσες με κροκοδείλια δάκρια μας αναγγείλουν πως τα μέτρα είναι "άδικα αλλά αναπόφευκτα" και πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι καθώς αυτά προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ίδιες κτηνώδεις φάτσες, με τα πονηρά νεκρά γυάλινα μάτια και τις πρησμένες κοιλιές από το φαγοπότι, δηλώνουν με θράσος πως θα κόψουν το ρεύμα στους Έλληνες, αν δεν πάρουν τα χρήματα που θέλουν. Μπήκαμε στην εποχή που οι γουρουνόφατσες θεωρούν πως νομιμοποιούνται να προβαίνουν ατιμώρητοι σε πλιάτσικο του συνόλου του πλούτου της κοινωνίας.

Στο άμεσο μέλλον η παροχή ρεύματος θα είναι προνόμιο
των υπηρετών της κατοχικής κυβέρνησης.
Λίγοι θα το έχουν, ενώ οι υπόλοιποι θα ζούμε στο σκοτάδι. 
Φυσικά δεν τους περνάει από το μυαλό πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε κάτι τέτοιο, όταν μετά βίας πληρώνουν, ή δεν πληρώνουν, το νοίκι και το ρεύμα τους, τα οποία είναι ήδη γελοία αυξημένα για την οικονομική κατάσταση του καιρού. Για τις γουρουνόφατσες, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να εξαφανιστούν, να μείνουν άστεγοι, να πεθάνουν. Δεν τους ενδιαφέρει, γιατί οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους, υπηρετώντας πιστά τους εισβολείς.

Δεν περιμένω από τον ελληνικό λαό να κάνει τίποτε ακόμα. Ο ραγιαδισμός και η άκρατη ευρωλιγούρα είναι πλέον ριζωμένες μέσα σε πολλούς από εμάς. Η κοινωνία δεν έχει καταλάβει τίποτε και πιθανώς θα αργήσει να αντιδράσει, παρόλο που πλέον βρίσκεται σε συνθήκες πολέμου. Σ' αυτό φταίνε κυρίως τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που λειτουργούν ως αναισθητικό, με στόχο να κλαπεί ανενόχλητα το σύνολο του κοινωνικού πλούτου.

Ο φόβος πως αν κάποιος αντιδράσει θα χάσει τη βολή του, τη δουλειά του, τα κεκτημένα του, το μέλλον του, γιατί μπορεί το υπό κατοχή κράτος να τον στείλει φυλακή, τον παραλύει. Μένει θεατής στις ραγδαίες εξελίξεις, χωρίς να συνειδητοποιεί πως τα έχει χάσει ήδη και πως δεν έχει κανένα μέλλον. Πως οι εισβολείς τα έχουν βάλει στον στόχαστρό τους, και θα του τα αρπάξουν όσο παραμένει παθητικός. Απεναντίας, η παθητικότητα ερεθίζει τους πλιατσικολόγους και τους λακέδες τους κι αυτοί γίνονται ολοένα πιο θρασείς, ολοένα πιο επικίνδυνοι, ολοένα πιο θανατηφόροι.

Η κοινωνία είναι πλέον πρόβατο επί σφαγή στα νύχια κάθε κερδοσκόπου και κάθε λακέ κερδοσκόπων. Η πράξη αυτή εκ μέρους του "υπουργού" Βαγγέλη Βενιζέλου (προσωπικά δεν του αναγνωρίζω πλέον τον τίτλο αυτό, καθώς δεν τηρεί τον όρκο που έδωσε) αποτελεί την επίσημη κήρυξη πολέμου της ληστοσυμμορίας Παπανδρέου κατά της ελληνικής κοινωνίας.