31 Μαΐου 2011

Τα Πρόσωπα του Εχθρού (Δεν με πιστεύετε;)

Διαρρέει μια λίστα με τους τραπεζίτες που θα αναλάβουν κάποιο ρόλο στην νέα, μοναδική στα χρονικά του πλανήτη, Τραπεζική Δικτατορία της Ελλάδας. Πρόκειται να ονομαστεί "Κυβέρνηση Τεχνοκρατών" και θα επέλθει έπειτα από Ανασχηματισμό που θα κάνει ο GAP. Σε κύριες θέσεις κλειδιά θα τοποθετηθούν κάποιοι, ή όλοι οι κάτωθι τραπεζίτες! Τώρα πως μια κυβέρνηση μπορεί να αποτελείται από τραπεζίτες, και να λέει πως εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, χωρίς εκείνοι να έχουν εκλεγεί, αυτό μου διαφεύγει! Σας παραθέτω τα πρόσωπα και τα ονόματα των επίδοξων Δημίων της Ελλάδας τους οποίους θα μας τους παρουσιάσουν εντός λίγων ημερών ως "Εθνοσωτήρες" και "Ειδικούς"!
 




Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Το Έθνος" έδωσε πριν λίγες μέρες τα παρακάτω ονόματα στην δημοσιότητα. Πιθανώς για να μας δώσει "ελπίδα" πως "τα πράγματα θα πάνε καλά" και πως κάποια στιγμή, με τέτοια παλικάρια στο τιμόνι, "θα δούμε το φως στο τέλος του τούνελ". Δεν θα μας έλεγε βέβαια πως αυτό το φως είναι το τρένο που έρχεται καταπάνω μας...
Τα ονόματα που ακούγονται για την νέα "Κυβέρνηση Τεχνοκρατών" είναι:
 
Γ. Στουρνάρας, Τ. Αράπογλου, Γκ. Χαρδούβελης, Β. Ράπανος, Απ. Ταμβακάκης, Λ. Παπαδήμος, Θ. Πανταλάκης, Τ. Γιαννίτσης, Μ. Σάλλας, Ν. Καραμούζης
 
Όλοι στελέχη τραπεζών, οι οποίοι "θα μας βγάλουν από την κρίση"... Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έβγαλαν τις τράπεζες τους από την κρίση και χρεώνοντας τον ελληνικό λαό με πλέον των € 107 Δις, τα οποία δεν υπολογίζονται στο χρέος της Ελλάδας!


Το πρόβλημα είναι πως οι τράπεζες ξεκίνησαν την κρίση, και δη οι Υπερ Τράπεζες Goldman Sachs, J.P. Morgan και η "δική" μας Deutche Bank. Αυτές οι τρεις διαχειρίζονται το σύνολο των CDS, των ασφαλιστηρίων που παίζονται κατά της Ελλάδας. Από αυτό έχουν βγάλει δισεκατομμύρια Ευρώ από την χρεωκοπία μας και θέλουν να μας έχουν σε μια ημιθανή κατάσταση για να μας αρμέγουν μέχρι να πεθάνουμε!


Αρχίζει και φαντάζει πλέον αστείο και κακόγουστο το όλο σύστημα που πάνε να στήσουν. Η νέα μας Κυβέρνηση πρόκειται να αποτελείται από τους ίδιους πειρατές που μας πολιορκούν και μας έχουν αποκλείσει με τα πλοία τους. Και τώρα τους βάζουμε στην ηγεσία της πολιορκημένης μας χώρας, για να μας προστατέψουν από τους πειρατές και να μας προστατέψουν το θησαυρό και την ακεραιότητά της χώρας μας! 


Έλληνες, έχουμε τρελαθεί τελείως; Πως το ανεχόμαστε αυτό που γίνεται;


Λοιπόν, ο GAP "συνεχίζει μόνος" όπως μας δήλωσε με δάκρυα στα μάτια. Αυτό σημαίνει πως θα πετάξει και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση και θα βάλει τους πειρατές να φυλάνε το σεντούκι με το χρυσάφι μας! Και τους 111 τόνους από το χρυσάφι μας!  


Αν αυτό αποτύχει, αν υπάρξει λαϊκή αντίδραση σε αυτή την κατάφωρη κλοπή, τότε την "Κυβέρνηση Τεχνοκρατών" θα την στηρίξει κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα; Πολλές κινήσεις γίνονται τελευταία από την Τρόικα και τους πειρατές που μας πολιορκούν!