22 Μαΐου 2011

Η αυτοκρατορική εμφάνιση του Νετανιάχου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ


Ο νέος Ηγέτης των ΗΠΑ, Βενιαμίν Α'

Γιατί όλα τα ΜΜΕ μιλάνε για κρίση ανάμεσα στον Ομπάμα και τον Νετανιάχου;

Δεν υπάρχει καμία κρίση. Απλά ο Νετανιάχου έδειξε στον μικρό Μπάρακ ποιός είναι το αφεντικό!

Ο Νετανιάχου πήγε στην Αμερική και μέσα στο ίδιο το Κογκρέσο έκανε κυριολεκτικά μια αυτοκρατορική εμφάνιση και έδωσε με σαφή τρόπο τις εντολές του στους υποτακτικούς Αμερικανούς, δείχνοντας τους ποιός πραγματικά κυβερνά τον πλανήτη. Οι κωλοτούμπες που ακολούθησαν, δεν έχουν προηγούμενο και πήραν υψηλή βαθμολογία από τους κριτές, γιατί είχαν και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Νωρίτερα, μέσω τηλεφώνου, όπως ακούγεται τουλάχιστον, ο Νετανιάχου είχε μετατρέψει τον μικρό Μπάρακ σε πολτό, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό απειλών, ύβρεων κσι γρυλισμάτων, γιατί ο δεύτερος είχε τολμίσει να διατηρήσει κάποιες από τις αρχικές προτάσεις του για τη Παλαιστίνη. Προφανώς η στήριξη από το Εβραϊκό Λόμπυ των ΗΠΑ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη ενός Προέδρου (που προφανώς σε λίγο καιρό θα αποτελεί μόνο έναν τελετουργικό τίτλο...)

Ο Μπάρακ Ομπάμα με τον
φερόμενο ως νέο Υπουργό Εσωτερικών
των ΗΠΑ σε μια προσπάθεια
υπεράσπισης της πολιτικής του και
τρομοκράτησης του Πρωθυπουργού του
Ισραήλ Νετανιάχου
κατά την επίσκεψη του τελευταίου
στο Κονγκρέσο των ΗΠΑ
Ο πολύ λίγος για τις περιστάσεις, όπως αποδείχτηκε, μικρός Μπάρακ, παρά τις μανούβρες που έκανε αρχικά και τους λεονταρισμούς πως δεν θα κάνει πίσω, μετά την ομιλία Νετανιάχου, υποχώρησε με την ουρά στα σκέλια και διέκοψε ουσιαστικά την διαδικασία αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως κράτος μέσα από τον ΟΗΕ, που είχε ξεκινήσει από τον περασμένο τον Σεπτέμβρη.

Η παντοδυναμία του κράτους του Ισραήλ, μέσα από τα πανίσχυρα λόμπυ του, η ολοκληρωτική επιβολή της βούλησης του στο, επισήμως πλέον, κράτος-δορυφόρο του τις ΗΠΑ, είναι πια εμφανής. Οι ΗΠΑ έχουν παρασυρθεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των μουσουλμάνων, από τον οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον το νέο δόγμα των ΗΠΑ, το οποίο βασίζεται στις δολοφονίες, είτε μέσω ιπτάμενων ρομπότ, είτε μέσω ομάδων φονιάδων, και το οποίο ταυτίζεται με το αντίστοιχο δόγμα του Ισραήλ, έχει αρχίσει να τις κάνει εξαιρετικά απεχθείς στον υπόλοιπο κόσμο και στους πρώην συμμάχους της.

Ήδη, το Πακιστάν και η Τουρκία, βασικοί σύμμαχοι τους έως τώρα στον μουσουλμανικό κόσμο, έχουν αρχίσει να έχουν σοβαρά προβλήματα με τις ΗΠΑ. Ακούγεται πως οι πρώτες αψιμαχίες έχουν αρχίσει να γίνονται ανάμεσα σε ρομπότ των ΗΠΑ και του Πακιστανικού στρατού.

Οι Κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους και δεν πιστεύουν την καλή τους τύχη για το κατάντιο των ΗΠΑ!