23 Μαΐου 2011

Η Επερχόμενη Ένδοξη Κυβέρνηση Τεχνοκρατών


Από Αριστερά προς τα Δεξιά: Οι υποψήφιοι
Πρωθυπουργοί παρουσιάζουν τα νέα  κόμματα και τα
σλόγκαν τους για τις επόμενες εκλογές που θα
αναδείξουν την νέα Κυβέρνηση Τεχνοκρατών:

Dominique S.K.*, Σοσιαλιστής, G.A.M.O.K.
"Έρωτας, Εξουσία, Σοσιαλισμός, Ερημοποίηση"
Porky Pig, Νέο Φιλελεύθερος, Κόμμα Κεντρικών Τραπεζιτών
"Υπάρχει καλύτερη Κονόμα και την Θέλουμε"
Robert Zollick, Χρεοκράτης, Εθνικό  Πατριωτικό Κόμμα
"Για τα €€€€ της Ελλάδας ρε γ@μ%τ#"

* Τι θα πει "μα θα είναι στην φυλακή"; Από εκεί δεν κυβερνά
κανείς, νομίζετε; Οι μαφιόζοι πως το κάνουν
όλη την ώρα, βρε κουτά; Καλύτεροι είναι αυτοί;
Τι κακό είναι αυτό με τα κακά blog και την απέχθεια τους για την επερχόμενη δοξασμένη Κυβέρνηση Τεχνοκρατών που θα μας έλθει από το πουθενά, μόλις φύγει ο GAP (και ουχί ΓΑΠ) με το στρατιωτικό ελικόπτερο από την οροφή του Μαξίμου με προορισμό την Νέα Υόρκη, όπου θα εργαστεί ως Καθηγητής;

Σας παρουσιάζω κατ' αποκλειστικότητα την νέα μας φεουδαρχική Κυβέρνηση, η οποία δεσμεύεται να κάνει τα πάντα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο για να βγάλει την χώρα μας από την κρίση. Γνωρίστε από κοντά τους νέους μας δεσπότες... εεεε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγεμόνες ήθελα να πω...



Τι είπατε; Δεν εμπιστεύεστε τους δανειστές μας; Τα δικά μας τα παιδιά; Αυτούς που ματώνουν γιατί θέλουν να μας βοηθήσουν και να μας σώσουν από τον εαυτό μας και την χρεοκοπία; Δεν εμπιστεύεστε τα φιλάνθρωπα  μπουμπούκια που κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να μας βγάλουν από την κρίση που μας μαστίζει;

Lloyd Blankfein
CEO της Goldman Suchs
Υπουργός Οικονομικών
Αρχιδούκας της Θεσσαλονίκης
Βαρώνος της Καρδίτσας
Πρόεδρος της Νέας Κατοχικής
Τράπεζας της Ελλάδος
Ανώτατο Παγκόσμιο Βραβείο
"Άξιος Διάδοχος
του Παπακωνσταντίνου"
  Ευαίσθητος ανθρωπιστής
Υποψήφιος για
Νόμπελ Οικονομίας 2013
Γιατί δηλαδή; Επειδή αυτή η νέα Κυβέρνηση Τεχνοκρατών πρόκειται να περιέχει στελέχη της Goldman Suchs; Που αγαπάει τους λαούς του κόσμου και δεν παίζει ποτέ με τις τύχες των ανθρώπων και του πλανήτη; Αφού πρόκειται για μια μη-κερδοσκοπική και βαθύτατα φιλανθρωπική "Τράπεζα", που πάνω από όλα δεν ασχολείται με απατεωνιές και δεν τρώει τα λεφτά του κόσμου!

Πρόκειται για γνωστούς φιλέλληνες που χρησιμοποιούν τις λίγες αποταμιεύσεις τους για να πλουτίσουν... εεε να βοηθήσουν, ήθελα να πω, με την διαδικασία δανεισμού και πανωτοκίων. Δείτε πως μετέτρεψαν με έναν μαγικό τρόπο τα αρχικά 12 δις Ευρώ του χρέους της Ελλάδας σε 500 δις Ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια, μόνο με τα πανωτόκια και χωρίς κανείς να έχει πάρει χαμπάρι, ούτε και σήμερα και πείτε μου αν αυτό δεν είναι ταλέντο!

Πείτε μου πως δεν είναι αυτοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι για να αναλάβουν το υπουργείο Οικονομικών! Με αυτούς ο χαρακτηρισμός της οικονομίας της Ελλάδας θα ανεβοκατεβαίνει από ΑΑΑ++ σε C--- μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, βοηθώντας έτσι την κερδοφορία της καλής εταιρίας και των φίλων της, τους αντικειμενικότατους Οίκους Αξιολόγησης.

θα μας λέει μια μέρα με στόμφο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜEGA:
"Αυτό συμφέρει την χώρα μας καθώς η μοντέρνα οικονομία επιβάλει φρέσκες, επαναστατικές οικονομικές πρακτικές, πάταξη της φοροδιαφυγής, μείωση των μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποίηση και απορρόφηση των Ασφαλιστικών Ταμείων, άμεσο τερματισμό του Ε.Σ.Υ. και νέες πρωτοπόρες και τολμηρές δράσεις, όπως η θανάτωση όλων πάνω όσων πρόκειται να βγουν σε σύνταξη, καθώς απομυζούν τους υπόλοιπους και ζημιώνουν την οικονομία..."

Peter Loescher
CEO της Siemens
Υπουργός Υποδομών
Κόμης της Βέροιας
Ιππότης του Τάγματος
των Καλών Μιζαδόρων
Συγγραφέας του best seller
"Η Μίζα μου κι Εγώ"
Ρομαντικός Ποιητής
Και ας προχωρήσουμε... Τι φωνάζετε βρε; Επειδή θα περιέχει τα ικανά στελέχη της Siemens; Της καλής μας φίλης, που ήλθε πρώτη από όλες στην Ελλάδα και μας παρέχει, με την εγγύηση της ίδιας της Γερμανίας, την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων της. Ο νέος υπουργός θα φροντίσει για να αγοράσουμε άλλα 12 από τα "ίδια υποβρύχια", 2 συστήματα C4I (ένα για αστυνομία, ένα για πυροσβεστική) και καμιά 500ρια τρένα, που δουλεύουν μόνο στις ειδικές γραμμές της Βορίου Βεστφαλίας, τα οποία τρέχουν σε τρεις σιδηροτροχιές 20 εκατοστών έκαστη και δεν θέλουν ανταλλακτικά, γιατί αν χαλάσουν τα πετάμε και αγοράζουμε άλλα. Και όλα αυτά με νέα δανειακή σύμβαση με επιτόκιο 14% ετησίως και ύψους 24 Δις Ευρώ + 500 Δις Ευρώ εγγύηση στις κατακαημένες Ελληνικές Τράπεζες! Και όλα αυτά με την επιτήρηση της Τρόικας! Αυτή η προσφορά είναι σκέτο κελεπούρι!

Πείτε μου, κακεντρεχείς τύποι: Δεν θα μας αναγκάσει αυτή η διαδικασία εμάς τους βλάχους να εκμοντερνίσουμε επιτέλους το σύστημα σιδηροτροχιών μας και παράλληλα να αγοράσουμε τις καλύτερες τοστιέρες στον κόσμο σε τιμές χονδρικής; (Ή τσάμπα για τους πολιτικούς μας που τις έχουν ανάγκη;) Δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι που αν αναλάβουν το Υπουργείο Υποδομών θα μας κάνουν σκέτη Γερμανία;

Gerard Mestrallet
CEO της GDF Suez
Νέος Υπουργός Ναυτιλίας
Βαρώνος της Κορίνθου
Υποκόμης της Ελευσίνας
Ποσειδώνας, Θεός των Υδάτων
Πονάει για την Ανθρωπότητα,
κλαίει συχνά και αυτό ανανεώνει
τα ύδατα της Μεσογείου
Καλά ρε bloggers! Γκρινιάζετε επειδή θα περιέχει τα καλά στελέχη της GDF Suez. Αφού είναι γνωστό πως "οι πόλεμοι θα γίνονται για το νερό τον 21ο Αιώνα" και για αυτό η εταιρία αυτή αποφάσισε πως της ανήκουν όλα τα νερά του πλανήτη και θα πρέπει να πληρώνετε χαράτσι για το νερό της βροχής και τον ιδρώτα στο πρόσωπο σας. Βλέπετε κάτι κακό σε αυτό;

Θέλετε να πείτε πως αν έλθουν εδώ, θα γίνουμε Ισημερινός και θα πληρώνουμε αδρά την κάθε σταγόνα νερού που με την Θέληση του Κυρίου και του Προφήτη του Gerard, είναι ιδιοκτησία της καλής αυτής εταιρίας και κληρονομικό της δικαίωμα;

Αυτό δείχνει τον βαθμό της αχαριστίας και των κακών σας προθέσεων έναντι σε αυτούς τους φιλάνθρωπους και φιλέλληνες που θα μας κάνουν την τεράστια τιμή να κυβερνήσουν εμάς του αγροίκους, βλάχους επαρχιώτες!

Hugh Grant
CEO της Monsanto
Νέος Υπουργός Γεωργίας
Μέγας Δομέστικος
Υποκόμης της Άρτας
Γκουρού της Βιοτεχνολογίας
Παρολίγον Δεύτερος Εξάδελφος
του Γνωστού Ηθοποιού
Φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρουν
Ξέρω όμως εγώ τι τρέχει... Ζηλεύετε επειδή η νέα Κυβέρνηση θα περιέχει τα ικανότατα στελέχη της περίφημης πολυεθνικής εταιρίας Monsanto, καθώς θα πρέπει δια Νόμου να αρχίσουμε να φυτεύουμε αποκλειστικά και μόνο τους δικούς της μεταλλαγμένους σπόρους-που-πεθαίνουν-σε-ένα-χρόνο-και-καταστρέφουν-τα-πάντα-γύρω-σε-ακτίνα-90-χιλιομέτρων-σαν-την-Φουκουσίμα και τίποτε άλλο!

Τι θέλετε να πείτε είστε ενάντια στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τους σπόρους; Αυτό είναι τόσο πασέ και '00s! Τώρα είστε υπέρ, γιατί η νέα μόδα προστάζει GMFs! Για μερικές θανατηφόρες αλλεργίες, την αλλοίωση του ανθρώπινου DNA και την γενική καταστροφή των καλλιεργειών κάνετε έτσι; Τι είναι αυτά μπροστά στην κερδοφορία; Τίποτα!

Και να σας πω κάτι; Αν δεν σταματήσετε να γκρινιάζετε για τους "ειδικούς" σπόρους, θα ενεργοποιήσουν ένα γονίδιο σε αυτούς, το οποίο θα μετατρέψει την πεδιάδα της Θεσσαλίας σε Σαχάρα σε δύο χρόνια. Για αυτό μην πολύκουνιέστε, παλιο bloggers, αλλιώς να δω τι θα τρώτε μετά...!

Dick Cheney
Πρώην CEO της Hallibarton
Νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
και Πάταξης των Αντιφρονούντων

Πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Άρχοντας του Σύμπαντος
Δούκας των Αθηνών
Υπέρμαχος της Ποινής του Θανάτου
Επίτιμος Πιλότος Predator με high
score και Βραβείο "Καλύτερου Σκοπευτή"
Κάτοχος Βραβείου "Τo Καλύτερο Παιδί"
Υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης 2013
Έκλαψε από χαρά όταν έφαγαν τον Οσάμα
Έχετε δηλαδή και κάτι εναντίον των τιμημένων στελεχών της Halibarton που θα συμμετέχουν στην νέα Κυβέρνηση Τεχνοκρατών; Κάποιος δεν πρέπει να κτίσει την Νέα Ελλάδα και κυρίως τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης για να στεγάσει τους αντιφρονούντες της χώρας, για να μην μένουν άστεγοι στην βροχή και το χαλάζι; Καλά βρε, παρεξηγήσατε τον όρο "Στρατόπεδα Συγκέντρωσης" και νομίζετε πως είναι κάτι κακό; Σημαίνει πως εκεί θα βρίσκετε τα πάντα! Είναι ένας άλλος όρος για Εμπορικό Κέντρο (ή στα Ελληνικά, Shopping Mall) το οποίο θα προσφέρει και καλύτερες προσφορές!

Πάει η εποχή που έπρεπε να μεταβείτε στο εμπορικό κέντρο. Τώρα θα μένετε μόνιμα μέσα στο "εμπορικό κέντρο", το οποίο θα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες: Βασανισμό, σαπουνοποίηση, καταναγκαστική εργασία, ξανά βασανισμό, ψυχολογικά μαρτύρια, μετατροπή σας σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτελέσεις (εικονικές και πραγματικές), και πολύ διασκέδαση με την εκσκαφή ομαδικών τάφων και ομαδικά παιχνίδια συλλογής χρυσών δοντιών.

Καλά, βρε! Δεν τους θεωρείτε ικανούς να διεκπεραιώσουν με κάθε επιτυχία την διαδικασία του Hostile Take Over της Ελλάδας και της επερχόμενης Ρευστοποίησης του Πρώην Ελληνικού Κράτους; Αυτής της περίφημης μανούβρας όλων των Holding Companies στον κόσμο, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία στην περίπτωση της Ελλάδας και εξασφαλίζει υπερκέρδη στους ίδιους και την απόλυτη υποβάθμιση της χώρας και καθολική μιζέρια και ανέχεια στους ντόπιους;

Δεν πιστεύετε πως οι επιτυχημένες συνταγές από τον κόσμο των επιχειρήσεων θα πρέπει να μεταφέρονται αυτούσιες στις υποτελείς χώρες του ΔΝΤ; Θέλετε να πείτε πως δεν περιμένετε πως θα επιτύχει το ένδοξο Πρόγραμμα "Διάσωσης της Ελλάδας από τον Εαυτό της", του ένδοξου ΔΝΤ, το οποίο είχε σχεδιάσει προσωπικά ο λαοπρόβλητος ηγέτης DSK, βάσει εντελώς "προσωπικών κριτηρίων και θεωριών περί Έρωτα"; Ο μεγάλος αυτός Ανήρ μας έδειξε για το πως πρέπει αντιμετωπίζονται οι αδύναμοι και οι φτωχοί! Αυτή η υπόθεση με την καμαριέρα ήταν απλά ένα αθώο προσωπικό πείραμα του που κάπου πήγε λάθος και αυτό θα αποδειχτεί περίτρανα στο δικαστήριο!

Οι αξιότιμοι κύριοι και οι κυρίες του ΔΝΤ έτοιμοι για όλα, χαμογελούν
δείχνοντας μας τις πελώριες μασέλες τους.  Το νέο Σχέδιο "Διάσωσης"
των κρατών της Ευρώπης τίθεται σε εφαρμογή. Το νέο σλόγκαν του ΔΝΤ
ακούγεται πως θα είναι: "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη"
Τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά έχουν μελετήσει τα μέτρα κατάσχεσης όλης της περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων και του γκρεμίσματος του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η μεταμόρφωση της χώρας σε αντίστοιχης με το Κονγκό μέσα σε δύο χρόνια, είναι δεδομένη! Πως τολμάτε λοιπόν εσείς να αμφισβητείτε την καλή τους πρόθεση!

Τι θέλετε να πείτε πως δεν είναι Οικονομικά αυτά, αλλά αγυρτεία, και πειρατεία ολόκληρων κρατών; Είστε παλιό-αχάριστοι! Λέτε τέτοια για τους καλούς κυρίους που μας σώζουν, ενώ εσείς γκρινιάζετε όλη την ώρα και τους αποπαίρνετε! Δείτε τους στην φωτογραφία τι μονοιασμένοι και αδελφομένοι είναι; Δείτε τα χαμογελάκια τους! Αφού για όλους έχει μάσα! Αφήνουν τα μίση και αρχίζουν το... φαγοπότι! (Το άλλο το έκανε ο DSK και κοίτα που τον οδήγησε... Απαπαπα! Μακριά!)