22 Μαΐου 2011

Sic Transit Gloria Mundi


Έτσι περνάει η δόξα του κόσμου αυτού...
Η άμοιρη καμαριέρα, έμελε να αποτελέσει το εργαλείο της πτώσης του παντοδύναμου DSK, ενώ διαφαινόταν πως θα γινόταν και ο επόμενος Πρόεδρος της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας.

Κάποιος του την είχε στημένη; Αναμφίβολα. Αλλά πέραν από αυτό, η υπόθεση τούτη μας δείχνει ξεκάθαρα το ΗΘΟΣ, τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ του εν λόγω κυρίου, που μαζί με το πρωθυπουργό της Ελλάδας, συνωμοτούσε από το 2009 για την διαμόρφωση των κατάλληλων αρνητικών συνθηκών που θα οδηγούσαν την χώρα κάτω από την "Σιδηρά Φτέρνα" των πειρατών (κυριολεκτικά!) του ΔΝΤ. Αν αυτό δεν είναι πράξη υπονόμευσης ενός κράτους και πράξη Εσχάτης Προδοσίας από την πλευρά του GAP, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Ήδη με την αποχώρηση του πλέον μοιραίου ανθρώπου για τους κάτοικους του νοτίου άκρου της Βαλκανικής (παλαιότερα ήταν γνωστοί με το όνομα Έλληνες) άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου από του πανικόβλητο συνονθύλευμα των λαμόγιων που διαφεντεύουν τις τύχες όλων μας. Διαφαίνεται μια εντονότατη διάθεση για "τακτοποίηση" του ζητήματος της Ελλάδας και της Ιρλανδίας άμεσα. Η νέα υποψήφια για την θέση της διευθύντριας του ΔΝΤ εμφανίζεται ιδιαίτερα πρόθυμη να "τιμωρήσει" την άτακτη Ελλάδα προτού προβεί σε οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του χρέους της και εμφανίζεται "σκληρή" και "αυστηρή" στις θέσεις της, ικανοποιώντας παράλληλα και τις φαντασιώσεις για σκληρό αυταρχικό ανομολόγητο έρωτα των ανδρών ομολόγων της.

Η διαμόρφωση της Ελληνικής Κοινωνίας σε μια
κοινωνία - φυλακή είναι επικείμενη.
Η τανάλια σφίγγει γύρω από την κοινωνία-φυλακή που διαμορφώνεται ραγδαία γύρω μας, μέσα από την συνταγή των "φίλων" Ευρωπαίων, αλλά κυρίως των διεθνών λαμόγιων της Τραπεζοκρατίας/Χρεοκρατίας/Αλητοκρατίας. Τα σημάδια είναι παντού:

Η αύξηση της εγκληματικότητας, με στόχο τον γηγηνή πληθυσμό και η εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων πεινασμένων και επικίνδυνων κακομοίριδων μέσα από την παρωδία της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ.


Η διάχυτη διάθεση για απολυταρχία, καταστολή και αίμα από πλευράς κυβέρνησης, με κύριο μέσο και εξιλαστήριο θύμα την Ελληνική Αστυνομία. Η περιπτώσεις της Κερατέας και του διαδηλωτή που χτυπήθηκε πρόσφατα είναι χαρακτηριστικές. Το ερώτημα είναι γιατί η Αστυνομία ανέχεται να της επιβάλουν αυτό τον ρόλο άτομα που λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, των ιδίων, αλλά και των οικογενειών τους;


Η ίδια διάθεση, η οποία είναι εμφανείς και στις χώρες που πλήττονται από την ληστρική επιδρομή του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας(!), των Τραπεζών και των διεθνών κερδοσκόπων-λαμόγιων. Η απαγόρευση των διαδηλώσεων στην Ισπανία είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.


Η προτεινόμενη νέα σημαία
της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ανεμίζει περίφανα
Η παρανοϊκή συνεχής επιβολή μέτρων από την παρούσα και πιθανώς, τις επόμενες κυβερνήσεις, μόνο και μόνο για την πρόκληση Σοκ και Δέος στον πληθυσμό και την πλήρη αποδυνάμωση της δυνατότητας αντίδρασης του. Είναι εμφανές πως ο σκοπός τους είναι η εξαθλίωση και η παράδοση ενός ηττημένου, από ψυχολογικό πόλεμο, πληθυσμού.


Η καθολική συσκότιση της άποψης κατά του μνημονίου από τα συμβεβλημένα ΜΜΕ, τα οποία έχουν σκοπό την παντελή αποδυνάμωση του πληθυσμού.


Η ίδια η υπογραφή του Μνημονίου 1, και η επερχόμενη του Μνημονίου 2 από τον διάδοχο του GAP, η οποίες παραδίδουν το ΣΥΝΟΛΟ της Εθνικής Κυριαρχίας σε τραπεζίτες, δανειστές, πειρατές, ληστές, βιαστές, απατεώνες, προδότες και εχθρικά κράτη. Φυσικά, σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης, θα ήθελα να δω την σκηνή του λογιστάκου που θα πάει σε κάποια Πτέρυγα Μάχης και να απαιτεί να προσγειωθούν άμεσα τα πολεμικά αεροσκάφη, γιατί αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της γερμανικής τράπεζας KfW και δεν μπορούν να επιχειρούν εναντίων άλλων πελατών της τράπεζας!


Η συνεχής πίεση για "Συναίνεση" προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, αν δηλαδή ο Σαμαράς δεν υποκείψει, τότε θα ενταθεί η πίεση για "Κυβέρνηση Τεχνοκρατών" όπως φωνάζει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Φυσικά, μια τέτοια κυβέρνηση θα αποτελείται από υπάλληλους τραπεζών, στελέχη πολυεθνικών, καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού, δικηγόρους και γενικά, από άτομα που θα δηλώνουν υποταγή και πίστη στην Τρόικα και το ΔΝΤ.

Τα εξελιγμένα εργαλεία του ΔΝΤ
για την αντιμετώπιση της
οικονομικής κρίσης των
συμβεβλημένων κρατών
σε δράση
Προβλέπονται σκοτεινά χρόνια για την Ελλάδα. Ο πληθυσμός είναι ακόμα μουδιασμένος και ελπίζει πως θα επιστρέψουμε στις μέρες των παχιών αγελάδων, τρώγοντος τα τελευταία αποθέματα πλούτου που του έχουν απομείνει.

Φυσικά, με τις εντολές των λαμόγιων που μας δάνεισαν αρχικά 12 Δις Ευρώ και σήμερα απαιτούν πάνω από 500 Δις Ευρώ με τα πανωτόκια και οι οποίοι έχουν ήδη βγάλει πολλαπλάσιες φορές την αρχική τους "επένδυση", ο εναπομείναντας πλούτος θα εξατμιστεί μονομιάς με την επερχόμενη Μητέρα Όλων των Φαγοποτιών.

Και τότε ο πληθυσμός θα ξυπνήσει από την πείνα και θα ζητάει αίμα. Οι επικεφαλείς θα προλάβουν τιμής ένεκεν το αεροπλάνο για το Γιουκατάν και την Νέα Υόρκη, έχει καλώς… Οι υπόλοιποι συνεργάτες τους όμως;