31 Μαΐου 2011

Τα Λογιστάκια Που Γίνονται Φονιάδες


Ήγγικεν η ώρα φαίνεται για σοβαρές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Οι πιστωτές, με επικεφαλής τις τράπεζες της Γερμανίας και της Ολλανδίας, οργανώνονται και δεν φαίνονται διατεθειμένες να αφήσουν ένα λαϊκό κίνημα να οδηγήσει την χώρα μακριά από την σιδηρά φτέρνα τους! Άρχισαν να αναδύονται στο διαδίκτυο κάποιες φήμες για πραξικόπημα, τις οποίες όμως δεν μπορούμε να τις απορρίψουμε ευθύς εξαρχής...


Ε! Ε! Έρχεται!
Διαβάστε κατ' αρχάς το περίεργο δημοσίευμα της Γερμανικής Bild, που αναμεταδίδει και η Τουρκική Hurriyet, που δημοσιεύουν αναφορά της CIA η οποία λέει πως επίκειται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα. Καλό είναι να το πάρουμε με πολύ αλάτι, βέβαια. Ας μην ξεχνάμε πως η πρώτη εφημερίδα αυτή είναι από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας αρνητικού κλίματος κατά της χώρας μας και οφείλουμε πολλά από τα προβλήματα μας σε αυτήν.

Προσωπικά την θεωρώ εργαλείο των γερμανικών τραπεζών και για αυτό θεωρώ το δημοσίευμα αυτό, ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εξάλλου, για Γερμανούς μιλάμε. Και από απληστία ξέρουν, και από ανηθικότητα και από το πλέον φασιστικό απολυταρχικό καθεστώς ξέρουν. Πολλά blog έσπευσαν να αναμεταδώσουν την είδηση, η οποία από μόνη της πιθανώς να μπορούσε κάποιος να την απορρίψει σαν μια φήμη.

Όμως, ένα δεύτερο ανησυχητικό δημοσίευμα προέρχεται από το defencenet.gr και επιβεβαιώνει σε ένα βαθμό το παραπάνω δημοσίευμα:
 Tην αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.
Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ....παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων. 
Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία.
Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.
 Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" .
Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.
 defencenet.gr

 Είναι προφανές πως η μηχανή της Τραπεζικής Δικτατορίας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας έχει αρχίσει να κινείται και ετοιμάζεται σε περίπτωση που η λαϊκή βούληση γίνει πλέον ξεκάθαρη και δεν θα μπορούν να της αντιταχθούν με τα ψέματα τους. Τα λογιστάκια γίνονται φονιάδες!

Θα ήθελα να ξέρω ποιοι στρατιωτικοί διοικητές θα δέχονταν να το κάνουν κάτι τέτοιο στην ίδια του την χώρα; Ποιοι θα δεχτούν να διευκολύνουν την μεγαλύτερη εθνική προδοσία που έγινε ποτέ και να συνδέσουν το όνομα τους με αυτή;

Και η ουσιαστική ερώτηση είναι: Τι κάνουν οι υπόλοιποι διοικητές και πολιτικοί για να τους αποτρέψουν και να προστατέψουν την χώρα, το πολίτευμα και το Σύνταγμα;