25 Μαΐου 2011

Η τελική πράξη στο Μεγάλο Φαγοπότι


Ο Ικανοποιημένος Που Ποτέ Δεν Απέτυχε
δεν μας λέει τις έχει στο μυαλό του
Πηγή: citypress-gr.blogspot.com
Mπαίνουμε με όλο και πιο επιταγχυνόμενους ρυθμούς στην τελευταία φάση της ύψιστης εθνικής προδοσίας που θα μείνει γνωστή στην ιστορία σαν το Μεγάλο Φαγοπότι και θα τοποθετήσει στην συλλογική μνήμη το όνομα Γιωργάκης, το οποίο θα αντικαταστήσει επάξια το όνομα Εφιάλτης. Η προδοσία του πρώτου είναι πολλές τάξεις μεγέθους πιο σοβαρή και καθολική από του δεύτερου. Αυτό θα έχει σίγουρα απήχηση στο συλλογικό ασυνείδητο.

Να δείτε που πλέον θα λέμε "πως είδα Γιωργάκη στον ύπνο μου" και θα τον μνημονεύουμε συνεχώς γιατί με τις προδοτικές πράξεις του μας έβαλε σε ένα "Γιωργάκη που δεν έχει τελειωμό". Κάθε βράδυ, θα βλέπουμε Γιωργάκηδες και θα ξυπνάμε ιδρωμένοι. Οι επόμενοι Γιωργάκηδες θα πρέπει να κάνουν πολλά για να μπορέσουν να κερδίσουν να φέρουν το όνομα Γιωργάκης.


Για διαβάστε αυτό:

Από τη διεθνή επιτήρηση στην πλήρη υποτέλεια!
Αντιμέτωπη με το χειρότερο σενάριο κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας, που θα μετατρέψει τη διεθνή επιτήρηση της χώρας σε πλήρη υποτέλεια, βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση: ισχυρές πρωτεύουσες του ευρωπαϊκού Βορρά, πίσω από τις οποίες «καμουφλάρεται» το Βερολίνο, εμφανίζονται αποφασισμένες να επιβάλλουν τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας από ανεξάρτητο οργανισμό, ο οποίος θα λογοδοτεί μόνο στην τρόικα και τις κυβερνήσεις που θα συνεχίσουν να στηρίζουν με δάνεια την Ελλάδα…
"Jaaa!!! Όλα είναι της Treuhandanstalt τώγα!"
Το ερώτημα είναι ένα: η Merckel  έχει μετοχές σε αυτή;
Η συζήτηση αυτή άνοιξε επίσημα από τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, προεδρεύοντα του Eurogroup,  ο οποίος δήλωσε την Δευτέρα στο “Spiegel” ότι θα ήταν καλή ιδέα ο οργανισμός που θα διαχειρισθεί τις αποκρατικοποιήσεις να λειτουργήσει με βάση τα πρότυπα της ανατολικογερμανικής ανεξάρτητης αρχής ιδιωτικοποιήσεων “Treuhandanstalt”, η οποία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 λειτούργησε σαν μια «ανεξάρτητη κυβέρνηση», με απόλυτη εξουσία σε θέματα εκποίησης της περιουσίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. 
Η “Treuhandanstalt” πούλησε μαζικά επιχειρήσεις και ακίνητα της Αν. Γερμανίας, η αξία των οποίων είχε αρχικά υπολογισθεί μεταξύ 200 και 600 δισ. μάρκων, για να συγκεντρωθούν τελικά μόνο 44 δισ. μάρκα. Χιλιάδες επιχειρήσεις «πουλήθηκαν» με συμβολικό τίμημα ενός μάρκου, ενώ τεράστιες εκτάσεις γης άλλαξαν χέρια σε αστείες τιμές. Υπολογίζεται ότι η γη που μεταβιβάσθηκε είχε έκταση όση το σημερινό κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ. Από τα 4 εκατ. υπαλλήλους που απασχολούνταν σε κρατικές επιχειρήσεις της Αν. Γερμανίας απολύθηκαν 2,5 εκατομμύρια. Εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικοποιήσεων κατέληξαν στη Δικαιοσύνη με κατηγορίες διαφθοράς στελεχών της “Treuhandanstalt”, ενώ ο πρώτος της πρόεδρος δολοφονήθηκε από τρομοκρατική οργάνωση. 
Είναι φανερό πλέον ότι οι ισχυρές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν ανάλογα σχέδια για την Ελλάδα: όπως στο όνομα της χρηματοδότησης της επανένωσης των Γερμανιών στήθηκε ένα ατελείωτο «πάρτι» της δυτικογερμανικής επιχειρηματικής ελίτ, έτσι σήμερα στο όνομα της διάσωσης της Ελλάδας από τη χρεοκοπία σχεδιάζουν να μεταφέρουν με συνοπτικές διαδικασίες τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου στα επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα που στοιχίζονται πίσω από τους επίσημους πιστωτές της Ελλάδας.
Πηγή: sofokleous10.gr

Ο Πατριωτικότερος
Με την συνεχή, ακατάπαυστη προδοσία, οι Νέο Φιλελεύθερες δυνάμεις έχουν ξαμοληθεί ανοιχτά για να κατασπαράξουν την χώρα και τους κατοίκους της και να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει.

Αυτή την φορά δημιουργούν μια Εταιρία Ανατολικών Ινδιών για να μας αντιμετωπίσει όπως μας βλέπουν αληθινά, σαν υποτελείς και την χώρα μας σαν μια αποικιακή μπανανία την οποία κατέχουν όλοι μαζί και την οποία απομυζούν για την δόξα της Μητέρας Κονόμας. Europa Universalis, ξανά και ξανά ad nauseum.

Heil!
Μόνο που αυτή την φορά έχει μπει πλέον η ταφόπλακα στην γριά και ξεδοντιάρα Ευρώπη και στις μπαρούφες που μας πουλούσαν περί Ενωμένης Ευρώπης και ισότιμης συμμετοχής σε αυτή. Κανείς δεν τα πιστεύει πια, εκτός ίσως από τους ψηφοφόρους της κακογερασμένης Μέρκελ, η οποία διαφαίνεται πως ποθεί να αντικαταστήσει την αρχέτυπη εικόνα της Ευρώπης με την δική της μούρη.

Ο πρώην Πρόεδρος De la Rua
της Αργεντινής εγκαταλείπει
το Προεδρικό Μέγαρο για να σωθεί
από το μαινόμενο πλήθος
Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Οι τριγμοί στα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ ισχυροί. Ακόμα και εκείνοι που θα διαδηλώνουν οσονούπω εναντίον των "τεμπέληδων και απατεώνων" Ελλήνων στην Γερμανία (δηλαδή οι ανόητοι και αφελείς ψηφοφόροι της Μέρκελ, και γνήσιοι απόγονοι των Κλάους Μπαρμπι, Γιόζεφ Μένγκελε και του Γιοαχίμ Φον Ρίμπεντροπ) πρόκειται να νιώσουν στο πετσί τους την κατάρρευση η οποία δεν οφείλεται στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά στην ληστρική απληστία και αδηφαγία των ατόμων που έστησαν και συντηρούν το μόρφωμα της Ε.Ε. και εκπροσωπούν τον Διεθνή Νέο Φιλελευθερισμό.

Αν νομίζετε πως με την επικείμενη εσπευσμένη αποχώρηση Γιωργάκη με στρατιωτικό ελικόπτερο από την οροφή του Μαξίμου θα τελειώσουν τα πάντα, για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω:


Συστάθηκε κοινή επιτροπή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το μνημόνιο ΙΙ;
Eίδηση σοκ πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του Kontra channel στην εκπομπή του Τέρενς Κουίκ ,όπου ούτε λιγο ούτε πολύ ενημερωθήκαμε ότι έχει ...ήδη συσταθεί επιτροπή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και από την Ν.Δ για να βρουν τα κοινά σημεία των δύο κομμάτων ώστε να περάσει το μνημόνιο ΙΙ.
Έτσι λοιπόν αν είναι αληθινή η είδηση που έδωσε στον αέρα η δημοσιογράφος του καναλιού  'Αννα Δόλλαρη τότε μιλάμε για την απόλυτη προδοσία σε  βαρος του Ελληνικού λαού.
Κύκλοι πάντως του κόμματος της Ν.Δ διαψεύδουν την είδηση και μιλάνε για προβοκάτσια.
Πηγή: online-pressblog.blogspot.com 

Κοινή "επιτροπή"; Τώρα θέλουν και τα λαμόγια της άλλης παράταξης μερίδα από το σαρκίο της Ελλάδας, κατά προτίμηση μπούτι!

Είναι εμφανές πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Γιωργάκης. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα το οποίο έχει διαβρωθεί από τους τραπεζίτες και έχει ξεπουληθεί σωρηδόν. Όλα τα άλλα είναι απλά θέατρο. Όμως αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα πολιτικά μας λαμόγια, ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Ραγκούσης, η Ψαθά και οι λοιποί ληστοσυμμορίτες, είναι πως του έχουμε πάρει χαμπάρι.

Και να μην χαίρονται και πολύ που δεν είμαστε Ισπανία, γιατί είναι καλό για την χώρα μας που δεν υπάρχει ακόμα αντίδραση και ας κοροϊδεύουν όσο θέλουνε οι Ισπανοί. Γιατί όπως πάει, όσο αυτοί θα έχουν εθνικοπατριωτικά λαμόγια να τους πουλάνε φούμαρα πως δεν εκπροσωπούν το διεθνές Χρεωκρατικό Νέο Φιλελεύθερο Τραπεζοκρατικό κατεστημένο, εμείς θα έχουμε καθαρίσει πρώτοι.

Συντάσσομαι απόλυτα με το παρακάτω κείμενο του Θύμιου Παπανικολάου, το οποίο βρήκα στο blog Citypres-gr

Οι ευνούχοι της εξουσίας και η τρομοκρατία του χρέους
….
Ο λαός πλέον αρχίζει να μην τρομοκρατείται από το χρέος και την πτώχευση. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά αυτό το παραμύθι το οποίο χρησιμοποιείται, μόνο και μόνο, για να κερδοσκοπήσουν οι δυνάστες και πάνω στην κηδεία του. 
Το παραμύθι του χρέους έχει αποκαλυφτεί πλέον. 
Μέσα σε ένα χρόνο, στο χρόνο του Μνημονίου, το χρέος από 126% του ΑΕΠ έφτασε στο 150%!!! 
Για τον επόμενο χρόνο θα φτάσει στο 170% του ΑΕΠ (κυβερνητική ομολογία)!!!
Δηλαδή για να σωθούμε από το χρέος, το καθιστούμε «μπαμπούλα» και το διογκώνουμε κάθε χρόνο θεαματικά!!! 
Πλέον και τα μωρά παιδιά αντιλαμβάνονται την ΑΠΑΤΗ. 
Οι πάντες πλέον αντιλαμβάνονται ότι το χρέος δαιμονοποιείται και ανυψώνεται σε «σκιάχτρο» για να συνεχίσει ακόμα πιο εντατικά και βάρβαρα η ΛΕΗΛΑΣΙΑ και το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ξεπούλημα της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.
Το χρέος χρησιμοποιείται από ΟΛΟΝ τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο τους καθεστώτος (τα ανδρείκελα των μαφιών του χρήματος και οι επαγγελματίες του ψεύδους και της απάτης), ΓΙΑ να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, σε εντατικούς και μοχθηρούς ρυθμούς, τα αρπακτικά του διεθνούς και εγχώριου κεφαλαίου και να ΚΕΡΔΟΣΟΠΗΣΟΥΝ πάνω στη χρεοκοπία της Ελλάδας και το θάνατο του ελληνικού λαού…  
Η καταστροφή και η ολοκληρωτική πτώχευση του ελληνικού λαού και η ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας, με πρόσχημα το τρομοκρατικό «σκιάχτρο» του χρέους και της «πτώχευσης», φαντάζει πλέον στα μάτια του ελληνικού λαού σαν τρομακτική και γιγάντια κοροϊδία.
Είναι σαν να λες σε ένα λαό που τον έχεις καταστρέψει και ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και του έχεις ανοίξει τον τάφο τούτο: Δώσε και τη ζωή σου στο βωμό των κέρδους των δημίων σου για να αντιμετωπίσουμε το χρέος και να μην πτωχεύσουμε!!!
….
Θύμιος Παπανικολάου, citypress-gr.blogspot.com

Σας πήραμε χαμπάρι κυρίες και κύριοι! Εύχομαι να έχετε αρχίσει να βλέπετε Γιωργάκηδες γιατί δεν θα μπορέσετε να φύγετε όλοι μαζί. Κάποιους από εσάς θα σας αφήσουν πίσω σαν θυσία στο μαινόμενο πλήθος. Μην ανησυχείτε, η θέση όλων σας στην Ιστορία είναι εξασφαλισμένη.