28 Μαΐου 2012

Η εποχή των τεράτων: Ευάγγελος "Μπενίτο" Βενιζέλος

"O παλιός κόσμος πεθαίνει, ο καινούριος πασχίζει να γεννηθεί. Ζούμε στην εποχή των τεράτων". ~ Αντόνιο Γκράμσι
Τέτοιο "συνταγματικό" χαράτσι στη ΔΕΗ
με ταυτόχρονη παράνομη και
αντισυνταγματική διακοπή της
ηλεκτροδότησης, γίνεται;
ΝΑΙ Γίνεται.
Το πρόβλημα είναι πως όταν ψάχνεις για "πρόθυμους" για να κάνεις συμμαχία, δεν βρίσκεις πάντα κάποιον που να σου κάνει. Οπότε συμβιβάζεσαι με ό,τι βρίσκεις.

Αυτό συνέβη στους Φράου Μέρκελ και Μεσιέ Σαρκοζύ (και σήμερα Μεσιέ Ολάντ). Ο πλέον πρόθυμος που διάλεξαν... δεν είναι και πολύ σόι... Το μεγάλο του πρόβλημα, πέρα από την απωθητική, άπληστη, γουρουνίσια και πωρωμένη φάτσα του, είναι η αλαζονεία του. Ποιός θα τον ξεχάσει όταν είχε βγει και με περίσσιο σαδισμό ανακοίνωνε το Χαράτσι της ΔΕΗ... Προφανώς, τα έχει ποντάρει όλα στο θάνατο των υπολοίπων (ένα είδος πολιτικού CDS), εξ ου και η φανατική του προσήλωση στα δύο Μνημόνια και στις εντολές από την Ευρώπη για την ολοκληρωτική ισοπέδωση της χώρας μας.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπενίτο έχει παραλάβει ένα κόμμα που το διάλυσε ο ΓΑΠ, ο χρήσιμος βλάξ που νόμιζε πως ήταν πρωθυπουργός, και που το αποτελείωσε ο ίδιος. Μετά τις απειλές στελεχών, από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, πως θα τον εξεδίωκαν, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε πραξικόπημα και διέλυσε όλους τους κομματικούς μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ (νεοΠΑΣΟΚ). Το αποτέλεσμα είναι πως αυτό που αποκαλούμε σήμερα ΠΑΣΟΚ είναι στην ουσία η παρέα του Μπενίτο που ετοιμάζεται από Σεπτέμβρη να στήσει νέο κόμμα, το Βενιζελικό Ευρωπαϊκό Αριστερό Μνημονιακό Κόμμα και να απορροφήσει το κόμμα-κάβα του Κουβέλη σε μια μεγαλειώδη συνεργασία, "για το καλό της χώρας" πάντα.

Τέτοια κατάντια γίνεται; ΝΑΙ Γίνεται! 
Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως ο Μπενίτο είναι ένας επικίνδυνος, αντιπαθέστατος, κακιασμένος, φανατικός νεοφιλελεύθερος που δεν έχει αποδεχτεί ακόμα πως η ιστορία τον βγάζει στο περιθώριο. Αυτόν και τους ομοίους του. Έχει μια τεράστια ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί σε όλους μας και η προθυμία του να γεμίσει το κενό που άφησε ο μικρός Γιωργάκης Παπανδρέου, ο άνθρωπος που κάνει πως δεν κατάλαβε τίποτα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα τον δανειστών της χώρας. Τελικά ο πρωτεργάτης του Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών Που Τα Πήραν Από Τη Siemens είναι αυτός που έμελε να διαλύσει "τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη" και να στείλει τους ψηφοφόρους και τα μέλη της πακέτο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες, ο ένδοξος Μπενίτο μας ανακοίνωσε πως ξεκινάει επικό διμέτωπο αγώνα κατά της νεοΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να γεμίζουν με πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά κανείς δεν τον πιστεύει. Βλέπετε, αν οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ήθελαν να ψηφίσουν το έτερο τέρας, τον Διευθυντή Πωλήσεων της ΤΡΟΪΚΑ ΑΕ και πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής, τον Αντωνάκη "Κομανέτσι" Σαμαρά, θα το έκαναν απευθείας, όχι μέσω αντιπροσώπου. Αυτό δεν έχει καταλάβει ακόμα ο νάρκισσος Μπένι και εκεί το έχασε το παιχνίδι. Βλέπετε, ο έξυπνος συνταγματολόγος από τη καρέκλα πιάνεται...