28 Μαρτίου 2012

Το σχέδιο αρπαγής αποκαλύπτεται σιγά-σιγά


Μάθαν πως γ@μι*μ@στε και πλάκωσαν και οι Γύφτοι (Τροϊκανοί)
Αφορμή για το σημερινό δημοσίευμα αποτελούν οι κυνικές δηλώσεις των εκπροσώπων της Τρόικα (Π. Τόμσεν, Γ.Άσμουσεν και Όλι Ρεν) στην Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την πλήρη αποτυχία όλων των μέτρων που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και για το γεγονός πως ισχυρίζονται πως απαιτούνται και άλλα μέτρα το καλοκαίρι, "καθώς η Ελλάδα δεν έκανε αρκετά για να οδηγηθεί στην ανάπτυξη" λένε εν χορώ. "Άρα, το μόνο που μένει είναι μια 'εσωτερική υποτίμηση' που θα οδηγήσει στην 'ανταγωνιστικότητα' και στην ανάπτυξη" μας λένε.

Είναι προφανές πως και οι τρεις τους είτε ψεύδονται ασύστολα και γνωρίζουν πως όσα λένε δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, είτε υποφέρουν από μια παράκρουση θρησκευτικού τύπου και έχουν μπλέξει μια αποτυχημένη οικονομική θεωρία, αυτή του νεοφιλελευθερισμού, με κάποιο θρησκευτικό δόγμα του οποίου λειτουργούν ως ιεροεξεταστές!

Εξηγώ: Κατηγορούν την Ελλάδα για τη μη-σωστή εφαρμογή των "μέτρων σωτηρίας" που έχουν επιβάλει και για αυτό ισχυρίζονται, με μια φωνή, πως φταίνε οι Έλληνες...
Κοινώς βασανίζουν το θύμα τους με τα πλέον φρικτά βασανιστήρια και το κατηγορούν πως δεν αντέχει, άρα είναι αμαρτωλό, γιατί αλλιώς ο Θεός του Χρήματος θα του έδινε δύναμη για να μην πονάει! Κάνουν στους Έλληνες ακριβώς αυτά που έκαναν οι καθολικοί ιεροεξεταστές στα θύματα τους.

Ρωτήστε οποιονδήποτε πρωτοετή φοιτητή των οικονομικών ή έστω και ένα μαθητή του γυμνασίου και θα σας πει πως η αποανάπτυξη δεν οδηγεί στην ανάπτυξη, αλλά είναι το αντίθετό της! Πως άλλο είναι η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα και άλλο η αποανάπτυξη και η αποσάθρωση μιας οικονομίας. Δηλαδή, οι κύριοι αυτοί άλλα λένε πως κάνουν και κάνουν ακριβώς τα αντίθετα!

Παράλληλα, τα μέτρα αυτά αποτελούν μια καθαρή ληστρική επιδρομή στην θνήσκουσα ελληνική οικονομία, τις παθογένειες της οποίας χρησιμοποίησαν ως αφορμή για να την δολοφονήσουν και τώρα να τη ληστέψουν. "Τους άξιζαν αυτά που έπαθαν" λένε οι κατσαπλιάδες που ποζάρουν για Ευρωπαίοι πολιτικοί. "Οι Έλληνες το προκάλεσαν στον εαυτό τους" λένε οι βιαστές στα θύματα τους.

Η επερχόμενες δημεύσεις, ή στην καλύτερη περίπτωση, απαλλοτριώσεις μεγάλου μέρους της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας-φιλέτου των Ελλήνων πολιτών στις, για "να αποπληρωθεί το χρέος του ελληνικού κράτους" θα μας αποκαλύψει τους πραγματικούς σκοπούς της παγίδας χρέους που έβαλαν την Ελλάδα... Οι άλλοι δύο είναι το υπέδαφος και τα μονοπόλια.

Τα μέτρα που υπερασπίζονται οι τρεις αυτοί κύριοι έχουν αποτύχει όχι μόνο στην Ελλάδα. Κάτι που τους τόνισε και ο κ. Χουντής, τον οποίο απλά αγνόησαν και έλεγαν τα δικά τους θρησκευτικά πιστεύω: "Μνημόνιο ή χάος". Τι κι αν το Μνημόνιο θα αποδειχτεί πως είναι τελικά ο Αρμαγεδδών για τους Έλληνες; Οι Γερμανοί αυξάνουν τους μισθούς τους και οι τραπεζίτες λαμβάνουν αστρονομικά μπόνους! Το χρήμα είναι τελικά πιο ισχυρό από τη συνείδηση.

Τώρα για να δούμε ποιός θα ψηφίσει τα μεγάλα κόμματα από φόβο ή από υστεροβουλία. Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα πολλοί βολεμένοι και φοβισμένοι ραγιάδες που θα δώσουν τη ψήφο στους εκτελεστές τους, γιατί έτσι πιστεύουν πως θα σωθούν.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο από τη σχετική ερώτηση του Ν. Χουντή και τις απαντήσεις των εκπροσώπων της Τρόικα, καθώς και μια ανάλυση εδώ: http://goo.gl/rL1it.