19 Δεκεμβρίου 2011

Αίτηση εξαίρεσης από το Τέλος Ακινήτων

Προς τον Διευθυντή ΔΕΗ
Δημόσια Εταιρία Ηλεκτρισμού
Υποκατάστημα Αγίων Ανάδελφων
Ενταύθα

ΑΙΤΗΣΗ

Κύριε Διευθυντά,

Ονομάζομαι Κωστής Πρασινοφρουρόπουλος και σήμερα ενημερώθηκα για τις κατηγορίες οι οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο περικλείεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ υπ' αρίθμ. 00000000000, με ημερομηνία έκδοσης 1/11/11, ύψους 1200 ευρώ.

Κύριε Διευθυντά το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους 1.000.000 φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το Γιώργο Παπανδρέου για Πρόεδρο του κινήματος μας. Το έκανα γιατί ήμουν και είμαι πεπεισμένος πως θα ξεπεράσει το πατέρα του σε ηγετικές ικανότητες και προσφορά στη πατρίδα.

Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ δαγκωτό, συνεισφέροντας με αυτό το τρόπο στην μεγαλειώδη νίκη που έδιωξε επιτέλους τη χούντα της δεξιάς από την εξουσία. Εκείνο το βράδυ πανηγήριζα έξαλα και μπορείτε να με δείτε στο STAR και σε σχετικό βιντεάκι στο You Tube να κουνάω τη ένδοξη σημαία μας και να κάνω πανηγηρικά σχόλια υπέρ του Γιώργου!

Σήμερα στηρίζω την ηρωική κυβέρνηση Παπαδήμου και έχω τη πεποίθηση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει σύντομα τη χώρα από τη στενωπό, πολεμώντας ένα δίκαιο αγώνα, μέσα και έξω από τη χώρα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από το μεγαλύτερο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από τη χώρα, μετά τον Ανδρέα και το Γιώργο φυσικά, το νέο Μεγάλο Πατέρα της Ελλάδας, το Λουκά Παπαδήμο.

Παράλληλα πιστεύω πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιστρέψει στο μέλλον για να ηγηθεί τη νέα μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τη Νέα Αλλαγή και το Νέο Εξυγχρονισμό, που θα επιστρέψει τη χώρα μας στα μεγάλα σαλόνια. Για αυτό και ορκίζομαι στον Πράσινο Ήλιο πως θα ψηφίζω δαγκωτά το Κόμμα μας μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.

Για τους παραπάνω λόγους αιτούμαι στην υπερεσία σας όπως υπαχθώ στη κατηγορία των διανοητικά αναπήρων με ποσοστό άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το καθόλα δίκαιο μέτρο του Ειδικού Τέλους Ακινήτων.

Άγιοι Ανάδελφοι
28 Νοεμβρίου 2011

Ο Αιτών,

Κωστής Πρασινοφρουρόπουλος
Αρ. Μέλους ΠΑΣΟΚ: 19730101ΑΑ ΦΙΛ ΓΑΠ
Οικογενειακοί ψήφοι: 14