15 Ιουνίου 2012

Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών


Πυραμίδα Ponzi: Στο τέλος η κορυφή φεύγει με τα λεφτά.
Στην Ελλάδα εφαρμόζεται η αντίστροφη παραλλαγή της
με την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο 1. Γιατί αυτή τη
φορά, η πυραμίδα εφαρμόζεται σε χώρες ολόκληρες, που
μαζί με συνεχείς ανταλλαγές χρημάτων, που στόχο
έχουν να μπερδέψουν και να τα αρπάξουν, αφαιρούν
κάθε μορφής εθνικό πλούτο. Στο τέλος, δεν θα μας
μείνει ούτε το χρυσάφι. Και στο κέντρο της απάτης, μια
χώρα με το όνομα Γερμανία, που ονειρεύεται μεγαλεία.
Τα πράγματα είναι απλά:

1. Μας εξανάγκασαν σε λιτότητα

2. Μας φορτώνουν συνεχώς όλο και περισσότερο χρέος με μια κολοσσιαία κομπίνα λιτότητας Ponzi. Μια αντίστροφη πυραμίδα η οποία αντί να βάζει όλο και περισσότερο χρήμα στη μηχανή, βάζει όλο και περισσότερο χρέος.

3. Στην μέση είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι τράπεζες, η Τρόικα, οι κερδοσκόποι, η Γερμανία και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Όλοι αυτοί κερδίζουν αμύθητα ποσά σε βάρος του ελληνικού λαού, και εδώ και λίγο καιρό όλων των λαών του ευρωπαϊκού Νότου.

Ο Παπαδήμος, βάσει εντολών της Τρόικας, πήρε πρόσφατα δάνειο  4,2 δις ευρώ από το EFSF, το ένα σκέλος της ΕΕ, δήθεν με αντάλλαγμα να κρατήσει η Ελλάδα το 1 δις για φάρμακα κλπ και να δώσει αμέσως 3,2 δις στην ΕΚΤ (το άλλο σκέλος της Ευρώπης). Κοινώς μας εξαναγκάζουν σε νέα κατοχικά δάνεια, στα οποία εμείς πέρνουμε τους τόκους και αυτοί τα χρήματα!

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ιδιωτική Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αθέτησε την συμφωνία και άρπαξε όλο το πόσο, με τη δικαιολογία ότι είχε αγοράσει ομόλογα ελληνικού δημοσίου στο 20% της ονομαστικής τιμής τους (δήθεν για να "ενισχύσει" τη χώρα μας) και απαίτησε να αποπληρωθεί στο 100% της τιμής τους. Με αυτή την κίνηση, η ΕΚΤ τράπεζα, οι διευθυνές της, οι υπάλληλοι της και οι μέτοχοι της κέρδισαν άμεσα 846 εκατομμύρια ευρώ σε βάρος της ζωής και της υγείας των ελλήνων καρκινοπαθών, διαβητικών, γερόντων και γενικά των αδυνάμων της κοινωνίας μας.


Με αυτή την πράξη αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη της δήθεν "διάσωσης" της χώρας, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επιχείρηση κατάκτησης της χώρας μας και των χωρών του Νότου, με όπλο το χρέος που δημιουργείται από το τίποτα, χάρη στα σκοτεινά σχέδια των Ευρωπαίων. Το οποίο χρέος, αντίθετα με όσα διαφημίζουν όλοι όσοι το επιβάλουν, σε στενή συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, δεν μειώνεται, αλλά αντίθετα αυξάνεται καθημερινά, όσα μέτρα αφόρητης λιτότητας και να ληφθούν!

Δείτε ένα σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Max Keiser, που φιλοξενεί τις απόψεις και τις αποκαλύψεις του Έλληνα οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη και σχηματίστε τη δική σας γνώμη.

Το πιο σημαντικό που λέει ο Βαρουφάκης είναι η πρόταση του στο τέλος: Οποιαδήποτε κυβέρνηση κι αν προκύψει θα πρέπει να αρνηθεί να δεχτεί περισσότερα ευρωπαϊκά δανεικά, που μπαίνουν από τη μια και επιστρέφουν πίσω στην Ευρώπη από την άλλη, που σε μας μένει το χρέος και σε αυτούς τα αμύθητα κέρδη. Θα πρέπει να το κάνει άμεσα Αυτή η Ευρώπη μας τελείωσε. Αν θέλουμε πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, σε πραγματικές οικονομικές βάσεις και όχι με αρχηγό τη Γερμανία, που ψάχνει συνεχώς κόλπα πώς να μας αρπάξει τον πλούτου.