12 Ιουλίου 2012

Δημόσια επίπληξη Μουρούτη γιατί η ΝΕΤ δεν σαμπόταρε τον Τσίπρα!


Τι απάντησαν οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ στην επίθεση του Γ. Μουρούτη
Τη δική τους απάντηση στις δηλώσεις που έκανε χθες στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης έδωσαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ.
Με αφορμή το καυστικό σχόλιο του κ. Μουρούτη, «πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους», οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα, ζητώντας αρχικά τη γνώμη των καλεσμένων που ήταν από τον χώρο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ .
Στους δέκτες υπήρχε ο τίτλος «Απρεπής επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ».
Οι δύο δημοσιογράφοι αντέκρουσαν στη συνέχεια τους ισχυρισμούς τους κ. Μουρούτη ότι δεν ήταν σκληροί στη συνέντευξη στον Κ. Τσίπρα και πρόσθεσαν πως διαχειρίστηκαν τη συνέντευξη, με τον τρόπο που το πράττουν με κάθε πολιτικό αρχηγό.
Στη συνέχεια, τόνισαν πως η «Πρωινή Ενημέρωση», φαίνεται να ενοχλεί κάποιους γιατί στέκεται με το μέρος των πολιτών, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και πως αυτή είναι εξάλλου και η εντολή που έχουν πάρει από τους προϊσταμένους τους.
Πηγή: Newpost.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ", Γ. Μ., ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΪΚΑ, 2011.

Είναι πλέον ιερό καθήκον κάθε δημοσιογράφου να σαμποτάρει τον λόγο του Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑίων. Όπως είναι επίσης και ιερό καθήκον κάθε βουλευτή και πολιτευτή της ΝΔ να τσιρίζει όπως ο ένδοξος Άδωνις, κάθε φορά που μιλά ο συνομιλητής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν ξεφτυλίζεται όταν το κάνει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Σε κάθε συζήτηση από εδώ και πέρα, θα πρέπει να μιλάνε πρώτα οι εκπρόσωποι από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από δύο (2) γύρους, και να υπερτονίζουν το γεγονός πως το Μνημόνιο είναι Ευτυχία (Σημείο 2.5.2.1) και πως Το  Μνημόνιο Οδηγεί στην Ανάπτυξη (Σημείο 3.4.1.1). Θα πρέπει επίσης να γλύφουν τον Ηγέτη Σαμαρά τουλάχιστον πέντε (5) φορές ο καθένας, αν θέλουν να έχουν μερίδιο από το φαγοπότι.

Μετά όταν τολμήσει και αρχίσει να ψελίζει κάτι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης θα πρέπει να αρχίσουν να τσιρίζουν, να βελάζουν, να χτυπιούνται κάτω, να αφρίζουν, να σχίζουν τα ρούχα τους, να τραγουδάνε, να βγάζουν αίμα από τα αυτιά, να χτυπάνε ένα ρόπαλο στο έδαφος, να τον καταριούνται όλοι μαζί, να του πετάνε ροχάλες και να φωνάζουν ρυθμικά "Μνημόνιο! Μνημόνιο!".

Φυσικά αυτό θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα και από τους δημοσιογράφους, για να μην ακουστεί στο ελάχιστο ο επικίνδυνος λόγος των λαϊκιστών βρωμομπολσεβίκων, που θα μας στείλουν στην έξοδο από το ευρώ και στην καταστροφή, αφού πρώτα μας πάρουν τα σπίτια... Αυτό το τελευταίο, πρέπει να τονίζεται τουλάχιστον δύο (2) φορές σε κάθε εκπομπή... Είναι εντολή από τα μεγάλα αφεντικά!

Αν δε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τολμήσει και διακόψει, θα πρέπει όλοι μαζί να τον βάζουν στη θέση του και να του λένε πως "εγώ δεν σας διέκοψα και όχι πολλά-πολλά μαζί μου" ή "να μην μιλάτε εσείς που έχετε την Αγγελοπούλου και το Φωτόπουλο  στο κόμμα σας!" (ή τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Χίτλερ, τον Πολ Ποτ, τον Αττίλα - συμπληρώστε ένα αυθαίρετο όνομα της προτίμησής σας) ή "Τί σας φταίει ο λαός και θέλετε να λάβετε τέτοια αντιλαϊκά μέτρα" ή ακόμα και το "Ντροπή σας! Μιλάτε εσείς που έχετε κατακλέψει την Ελλάδα για 40 χρόνια και μας οδηγήσατε ώς εδώ;"

Όσο για τους εκπροσώπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα προσκαλούνται, αλλά δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα να μιλάνε, απλά να κάνουν τη γλάστρα. Αν τολμήσουν να ψελλίσουν κάτι, ο/η anchor θα πέφτει πάνω τους και θα τους θυμίζει πως δεν έχουν τον λόγο (και ούτε πρόκειται)! Αν επιμένουν, οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης θα πρέπει να τον φτύνουν από τρεις (3) φορές "για να τον ξεματιάσουν" και να χώνουν από μια (1) καρπαζιά.

Αυτό σίγουρα θα τους σταματήσει! Ο ΣΚΑΪ δηλαδή που το κάνει αυτό, λιγότερο δημοκρατκός είναι από τη ΝΕΤ;

. . .

Ντροπή σας στην ΝΕΤ που δεν εφαρμόζετε κατά γράμμα τη βούληση του κ. Μουρούτη! Πρέπει να καταλάβετε πως κάθε θέλημά του είναι αυτόματα και εντολή για σας. Την άλλη φορά, να μην τολμήσει ο Τσίπρας να μιλήσει, το καταλάβατε; Από εδώ και πέρα θα τον προσκαλείτε μόνο μαζί με άλλους 30 Νεοδημοκράτες, 15 ΠΑΣΟΚους και 5 ΔΗΜΑΡιστερούς. Μόνο εσείς να ακούγεστε και οι εκπρόσωποι της ΝΔ, άντε και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι η δημοκρατία και μόνο έτσι λειτουργεί! Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική!